ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Nico Rosberg πιστεύει στην «αργοπορημένη» τακτική της Mercedes AMG.

Ο Nico Rosberg πιστεύει στην «αργοπορημένη» τακτική της Mercedes AMG.

O Rosberg έχει πίστη στην W03

(3/1/2012)

Ο Nico Rosberg πιστεύει ότι η Mercedes AMG θα καταφέρει να φτάσει τον ανταγωνισμό των άλλων ομάδων, παρά την απουσία της από τις πρώτες δοκιμές στη Jerez.

Ο Nico Rosberg φαίνεται να έχει θετικές σκέψεις για το 2012 σχετικά με την απόδοση της ομάδας του, παρά το γεγονός ότι η Mercedes AMG δε θα βρίσκεται στην πίστα της Jerez για να δοκιμάσει το νέο της μονοθέσιο. Όταν όλες οι ομάδες θα είναι στα τέλη του Ιανουαρίου στις πρώτες δοκιμές να δοκιμάζουν και να βελτιώνουν τα «όπλα» τους για το 2012, οι Γερμανοί θα αργήσουν να ρίξουν στην «αρένα» την W03 τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ο Rosberg συμφωνεί με αυτή την καθυστέρηση της γερμανικής ομάδας και θεωρεί ότι στο εργοστάσιο δείχνουν πολύ αισιόδοξα τα πράγματα. Είναι μια απόφαση που έχει πάρει η Mercedes AMG, η οποία είναι να προχωρήσει στην ανάπτυξη και βελτίωση του μονοθεσίου εκτός πίστας, γιατί κρίνει ότι είναι πιο σημαντικό. Αυτό φάνηκε και φέτος, που το μονοθέσιο εμφανίστηκε πολύ αργότερα από τις δοκιμές και όμως η γερμανική ομάδα κατάφερε να τρέξει στον πρώτο αγώνα χωρίς προβλήματα. Γενικά, τα πράγματα φαίνονται πολύ αισιόδοξα και η ομάδα έχει βελτιωθεί κατά μεγάλο βαθμό.
Leasing
Autotriti.gr