Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τεράστιες επενδύσεις που θα αγγίζουν τα 12,2 δις. δολάρια ετοιμάζουν Hyundai και Kia.

Τεράστιες επενδύσεις που θα αγγίζουν τα 12,2 δις. δολάρια ετοιμάζουν Hyundai και Kia.

Hyundai και Kia θέλουν 7 εκ. πωλήσεις το 2012

(3/1/2012)

Τεράστιες επενδύσεις που θα αγγίζουν τα 12,2 δις. δολάρια ετοιμάζουν Hyundai και Kia προκειμένου οι πωλήσεις για το 2012, να αγγίξουν τα 7 εκ. οχήματα παγκοσμίως!

Οι δύο κολοσσοί από την Κορέα ετοιμάζουν μεγάλη επένδυση εντός του τρέχοντος έτους. Ήδη από τον προηγούμενο Οκτώβριο, το γκρουπ έχει ανακοινώσει πως θέλει να επιτύχει αύξηση των πωλήσεων κατά μισό εκ. οχήματα, φτάνοντας δηλαδή τα 7 εκ. από τα 6,5 εκ. οχήματα που παρήγαγε το 2011, ενώ αναφέρει ότι η παραγωγή σε πολλές από τις εγκαταστάσεις της έχει ήδη αγγίξει το ανώτατο όριο!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Για το λόγο αυτό, το γκρουπ θα επενδύσει 2,6 δις. δολάρια στη βελτίωση των ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεων αλλά και στην δημιουργία νέων σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ακόμη 4,4 δις. δολάρια θα επενδυθούν στο κέντρο έρευνας και εξέλιξης νέων οχημάτων και τεχνολογιών (R&D) με ιδιαίτερη έμφαση στις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα επενδυθεί στις εγχώριες εγκαταστάσεις παραγωγής ατσαλιού που διαθέτει.
Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Hyundai Motor Group. στο οποίο ανήκει και η Kia κατατάσσεται στην πέμπτη θέση στον κόσμο του αυτοκινήτου σε παγκόσμιο επίπεδο.
Toyota
Leasing