ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Porsche 911 σε νέες… περιπέτειες!

(11/1/2012)

autotriti team

Ψηφιακή Έκθεση: «Τώρα που τα Ηλεκτρικά γίνονται φθηνότερα από τα βενζινοκίνητα...»

Το νεότερο μοντέλο της γερμανικής φίρμας που δεν είναι άλλο από την 911, έχει ήδη παρουσιαστεί και στη χώρα μας. Θαυμάστε το καινούργιο επίσημο βίντεο της 911 σε συνθήκες πίστας.

Η εντυπωσιακή νέα Porsche 911 στο φυσικό της περιβάλλον…

Προς το παρόν υπάρχουν δύο εκδόσεις με 350 και 400 ίππους.

Προς το παρόν υπάρχουν δύο εκδόσεις με 350 και 400 ίππους.

  • Η εντυπωσιακή νέα Porsche 911 στο φυσικό της περιβάλλον…
  • Προς το παρόν υπάρχουν δύο εκδόσεις με 350 και 400 ίππους.
Η γερμανική φίρμα μόλις έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη εντυπωσιακό βίντεο της νέας Porsche 911 (991), σε συνθήκες πίστας. Στη θέση του οδηγού βρίσκεται ο Gordon Robertson (Chief Driving Consultant της Porsche), ενώ το βίντεο είναι κατά βάση γυρισμένο στην πίστα του Silverstone της Μεγάλης Βρετανίας (εξΆ ου και η δεξιά θέση οδήγησης).

Προς το παρόν υπάρχουν δύο εκδόσεις με 350 και 400 ίππους.

Προς το παρόν υπάρχουν δύο εκδόσεις με 350 και 400 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Να θυμίσουμε ότι η βασική έκδοση (Carrera) χρησιμοποιεί boxer κινητήρα στα 3,4 λίτρα που αποδίδει 350 ίππους και με το PDK επιτυγχάνει κατανάλωση της τάξης των μόλις 8,2 λίτρων/100 χιλιόμετρα (CO2: 194 γρ./χιλιόμετρο). Η επόμενη έκδοση που ακούει στον κωδικό Carrera S ανεβαίνει στα 3,8 λίτρα και αποδίδει 400 ίππους. Εδώ η κατανάλωση είναι τα 8,7 λίτρα/100 χιλιόμετρα επίσης με PDK (CO2: 205 γρ./χιλιόμετρο).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Citroen