Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρώτη ματιά του σχεδιαστικού μέλλοντος της Mitsubishi θα μας δώσει το νέο μοντέλο που θα δείξει η ιαπωνική φίρμα στη Γενεύη.

Πρώτη ματιά του σχεδιαστικού μέλλοντος της Mitsubishi θα μας δώσει το νέο μοντέλο που θα δείξει η ιαπωνική φίρμα στη Γενεύη.

Πρώτη ματιά του σχεδιαστικού μέλλοντος της Mitsubishi

(19/1/2012)

Στην επικείμενη έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο, η Mitsubishi θα μας αποκαλύψει ένα εντελώς νέο SUV, μέσω του οποίου η ιαπωνική εταιρεία θα μας δείξει και τη νέα σχεδιαστική της φιλοσοφία.

Στην επικείμενη έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο, η Mitsubishi θα μας αποκαλύψει ένα εντελώς νέο SUV, μέσω του οποίου η ιαπωνική εταιρεία θα μας δείξει και τη νέα σχεδιαστική της φιλοσοφία. Ως προοίμιο μάλιστα του μοντέλου, η Mitsubishi μας αποκάλυψε μια φωτογραφία του εμπρόσθιου τμήματός του, που μας δείχνει ένα αρκετά σύγχρονο και δυναμικό look για το νέο SUV. Αντίστοιχη εμφάνιση αναμένεται να έχουν όλα τα νέα μοντέλα που θα δούμε από εδώ και πέρα από τη μάρκα και τα οποία θα έχουν πλέον παγκόσμιο ρόλο, μιας και θα πωλούνται χωρίς διαφορές σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Επίσης, η νέα αυτή σχεδιαστική φιλοσοφία της Mitsubishi θα συνοδευτεί και από αρκετές τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε η εταιρεία να γίνει πιο οικολογική από κάθε άλλη φορά (βλ. περισσότερα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
OPEL