Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το L200 σημείωσε αύξηση πωλήσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και ήταν το τρίτο πιο εμπορικά επιτυχημένο μοντέλο της Mitsubishi Motors Europe.

Το L200 σημείωσε αύξηση πωλήσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και ήταν το τρίτο πιο εμπορικά επιτυχημένο μοντέλο της Mitsubishi Motors Europe.

Το L200 σπρώχνει μπροστά την Mitsubishi

(26/1/2012)

Σημαντική αύξηση πωλήσεων σε σχέση με το 2010 παρουσίασε η Mitsubishi Motors Europe (+7%) με το L200 να σημειώνει αντίστοιχη αύξηση και να πλασάρεται στην 3η θέση των πιο εμπορικών μοντέλων της.

Τα 149.976 οχήματα που διέθεσε στις διάφορες αγορές της ΕΕ η Mitsubishi Motors Europe (MME) συνιστούν αύξηση της τάξης του 7% σε σχέση με τα 140.311 οχήματα του 2010.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Παράλληλα η επιτυχία αυτή της ιαπωνικής εταιρείας αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς τα ιδιαίτερα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στο έτος που ολοκληρώθηκε χωρίς να συνυπολογίσουμε τις αρνητικές συνέπειες της κρίσης που μαστίζει αρκετές χώρες της ΕΕ.
Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε πως οι έντονες βροχοπτώσεις και οι εκτεταμένες πλημμύρες που προκάλεσαν στην Ταϊλάνδη δημιούργησαν σημαντικά προβλήματα στην γραμμή παραγωγής του L200 και πιο συγκεκριμένα στους διάφορους προμηθευτές εξαρτημάτων του, με αποτέλεσμα να χαθεί ουσιαστικά η παραγωγή ενός ολόκληρου μήνα. Παράλληλα ο σεισμός που έπληξε την Ιαπωνία δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στην παραγωγή οχημάτων όπως τα ASX, Lancer, Pajero και i-MIEV, καθώς τα εργοστάσια της Mitsubishi είχαν να αντιμετωπίσουν συνεχείς πτώσεις τάσης, έλλειψη πρώτων υλών και ανταλλακτικών κ.ά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: www.autotritipro.gr
Mercedes
OPEL