ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νissan Invitation Concept – Nέο κόμπακτ MPV σε πρωτότυπη μορφή.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νissan Invitation Concept – Nέο κόμπακτ MPV σε πρωτότυπη μορφή.

Νissan Invitation Concept – Nέο κόμπακτ MPV

(7/2/2012)

Με το όνομα Invitation, το νέο κόμπακτ MPV που μόλις ανακοίνωσε πως ετοιμάζει η Nissan θα παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή στις αρχές Μαρτίου στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε το επίσημο ντεμπούτο του Invitation Concept στην έκθεση της Γενεύης τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου. Το εν λόγω πρωτότυπο μας δείχνει τις προθέσεις της ιαπωνικής φίρμας να επενδύσει σε ένα νέο κομπακτ διαστάσεων πολυχρηστικό μοντέλο, η δυναμική αισθητική του οποίου εκφράζει παράλληλα και την καινούρια σχεδιαστική ταυτότητα που εκτιμάται πως θα ακολουθήσει στα μελλοντικά της μοντέλα η Nissan.

Δυναμικό στυλ συναντάμε και στο πίσω άκρο του Invitation Concept, το οποίο σε μεγάλο βαθμό μας δείχνει και στο σχεδιαστικό μέλλον της Nissan.

Δυναμικό στυλ συναντάμε και στο πίσω άκρο του Invitation Concept, το οποίο σε μεγάλο βαθμό μας δείχνει και στο σχεδιαστικό μέλλον της Nissan.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες που συνοδεύουν αυτή τη στιγμή το Invitation Concept είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στο πίσω του άκρο φέρει το λογότυπο Pure Drive που τοποθετεί η Nissan στα μοντέλα της με πολύ μειωμένο CO2, oπότε εκτιμάται πως στην έκδοση παραγωγής του το Invitation μπορεί να έχει και εκπομπές CO2 ακόμα και κάτω των 100 γρ./χλμ.
Aναφερόμενος στο νέο πρωτότυπο της Nissan, o Francois Bancon, κορυφαίο στέλεχος στον τομέα του Προϊοντικού Σχεδιασμού της Nissan δήλωσε στον διεθνή Τύπο, μεταξύ άλλων, πως: «Το όνομα που δώσαμε στο concept αυτό εξηγεί και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που σε προσκαλεί» Θυμιζουμε πως inviting στα ελληνικά σημαίνει πρόσκληση.
Aπό εμπορικής άποψης, η έκδοση παραγωγής αυτού του μοντέλου αναμένεται να τοποθετηθεί ανάμεσα στα Micra και Juke, προσφέροντας μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική με σαφή και πιο πρακτικό προσανατολισμό.
Yπομονή λοιπόν μέχρι την έκθεση της Γενεύης για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα του νέου Nissan Invitation Concept.
JEEP
skoda