Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Earth Dreams…o νέος diesel κινητήρας 1,6 λίτρων της Honda θα τοποθετηθεί και στη γκάμα του νέου Civic.

Earth Dreams…o νέος diesel κινητήρας 1,6 λίτρων της Honda θα τοποθετηθεί και στη γκάμα του νέου Civic.

Earth Dreams…o νέος diesel κινητήρας της Honda

(8/2/2012)

Mε την ονομασία Earth Dreams Engine, ο νέος diesel κινητήρας που ετοιμάζει η Honda θα ντεμπουτάρει στην έκθεση της Γενεύης. Στα πλεονεκτήματά του θα είναι και τα πολύ χαμηλά CO2 (κάτω από 100 γρ./χλμ.).

Έχουμε ξαναγράψει πως η Honda ετοιμάζει ένα πολύ ενδιαφέρον καινούριο diesel κινητήρα, τον οποίο και θα δούμε αρχικά τουλάχιστον κάτω από το καπό του καινούριου Civic. Πλέον, όσο πλησιάζουμε πιο κοντά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα το μοτέρ αυτό, περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο προσκήνιο. Έτσι, μπορούμε τώρα με ασφάλεια να τονίσουμε πως ο νέος πετρελαιοκινητήρας της Honda θα έχει χωρητικότητα 1,6 λίτρων με ισχύ 120 ίππων και ροπή 300Nm! Eπίσης, η ιαπωνική φίρμα δεν κρύβει το γεγονός ότι έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στις περιβαλλοντικές επιδόσεις του νέου συνόλου το οποίο αναμένεται να πιστοποιηθεί με εκπομπές CO2 λιγότερες από 100 γρ./χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Tέλος, συνολικά η παρουσία της Honda στο σαλόνι της Γενεύης αναμένεται ιδιαίτερα δυναμική αφού εκτός από τον νέο diesel κινητήρα η ιαπωνική φίρμα θα παρουσιάσει και τα πρωτότυπα NSX Concept, EV-STER Concept αλλά και το ευρωπαϊκών προδιαγραφών CR-V επίσης σε πρωτότυπη μορφή.
Toyota
CUSTOM VS MAXUS