ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αudi R5...η νέα επένδυση της Audi στα κουπέ μοντέλα θυμίζει πραγματικό supercar (κατασκοπευτική εικόνα, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη).

Αudi R5...η νέα επένδυση της Audi στα κουπέ μοντέλα θυμίζει πραγματικό supercar (κατασκοπευτική εικόνα, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη).

Αudi R5…Τροφή για όνειρα

(8/2/2012)

Στα πρότυπα του κορυφαίου R8 και με βάση την πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το A5, το νέο super-coupe που ετοιμάζει η Audi θα αποτελέσει πραγματικό «φετίχ» στο μυαλό όλων όσων αγαπούν στα σπορ αυτοκίνητα.

Ένα νέο κουπέ που μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα και ως το μικρό «αδερφάκι» του πληθωρικού R8 ετοιμάζει η Audi. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω μοντέλο πιθανόν να ονομαστεί R5 όταν μπει στην παραγωγή και θα χρησιμοποιήσει στοιχεία από την εμφάνιση τόσο του R8 όσο και του πρωτότυπου quattro concept που πρόσφατα παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης η γερμανική φίρμα. Γενικά, το συνολικό του μήκος δεν αναμένεται να ξεπερνά τα 4 μέτρα και η κορυφαία έκδοση στην γκάμα θα εφοδιάζεται με το νέο TFSI 2,5 λίτρων - 340 ίππων, που γνωρίζουμε από το TT-RS. Στο μέλλον ίσως αποκτήσει και ηλεκτροκίνητη έκδοση.Οι ομοιώτητες βέβαιο που φέρει και με το απλό Α5 δεν είναι τυχαίες, αφού ως βάση θα χρησιμοποιηθεί μια τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας αυτού, ενώ το R5 θα δανειστεί και αρκετό από το ελκυστικό και premium στυλ του Α5. Τι θα γίνει με το ΤΤ;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το TT φυσικά θα συνεχίσει να υπάρχει στη γκάμα της Audi και δεν αναμένεται να επηρεαστεί από το R5, το οποίο αναμένεται σαφώς ακριβότερο πλησιάζοντας τη λογική των supercars.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο το R5 όσο και το νέο ΤΤ αναμένεται να παρουσιαστούν στα μέσα ή στα τέλη του 2012.
Mercedes
LINGLONG VS UNIROYAL