Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η εκπληκτική Aventador «J»

(13/3/2012)

Δεν υπάρχει οροφή, ούτε και παρμπρίζ, ενώ το χαρακτηριστικό «J» προέρχεται από την ιστορική Jota της δεκαετίας του 1970. Πρόκειται για τη Lamborghini Aventador J που είδαμε στη Γενεύη.

To επίσημο βίντεο της Lamborghini Aventador J.

Τα μηχανικά μέρη και ο κινητήρας δεν αλλάζουν στη μοναδική J, με την ιπποδύναμη να παραμένει στους 700 ίππους και τον κινητήρα να είναι ο 6,5 λίτρων V12 της κανονικής έκδοσης. Οι διαστάσεις του μοντέλου είναι τα 4890 χιλ. μήκους, 2030 χιλ. πλάτους και μόλις 1110 χιλ. ύψους, που σημαίνει ότι η Aventador J είναι η χαμηλότερη Lamborghini που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τα ανθρακονήματα χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε αυτό το μοντέλο, ενώ η επιθετική εικόνα της κανονικής Aventador γίνεται πολύ πιο επιθετική με τα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα στο εμπρός και πίσω μέρος της J. Την ίδια στιγμή οι ζάντες 20 ιντσών έχουν ειδικό σχεδιασμό για να παρέχουν το απαιτούμενο επίπεδο ψύξης στο σύστημα πέδησης. Το μοναδικό πρωτότυπο που υπάρχει είναι αυτό που παρουσιάζουμε στο βίντεο, και που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης, ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι ήδη βρήκε αγοραστή για 2,2 εκ. ευρώ!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
MASTER