ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Για πρώτη φορά η Mercedes θα επενδύσει τα επόμενα χρόνια και στη μικρή κατηγορία (κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

Για πρώτη φορά η Mercedes θα επενδύσει τα επόμενα χρόνια και στη μικρή κατηγορία (κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

Μercedes-Επενδύει σε μικρά αμαξώματα

(2/4/2012)

H Μercedes στοχεύει στο να επενδύσει και σε ένα νέο μικρό crossover αλλά και σε ένα κομπακτ cabrio βασισμένα στην πλατφόρμα της καινούριας A-Class.

Tην προηγούμενη εβδομάδα είδαμε πως η Mercedes έχει σημαντικά πλάνα για επενδύσεις σε νέα κομπακτ διαστάσεων μοντέλα όπως π.χ. ένα νέο κομπακτ 4θυρο κουπέ βασισμένο στην καινούρια A-Class, με πιθανή ονομασία CLA. Πλέον νέα δεδομένα έρχονται στο φως, αναδεικνύοντας πως η γερμανική φίρμα θα κάνει την επόμενη 5ετία σημαντική στροφή στα κομπακτ διαστάσεων αυτοκίνητα. Μάλιστα, η πλατφόρμα MFA της νέας A-Class αναμένεται να λειτουργήσει σαν κανονικό «πασπαρτού» αποτελώντας τη βάση και για ένα νέο μικρό crossover αλλά και για την κάμπριο έκδοση αμαξώματος της A-Class. Όπως τονίζεται σχετικά από έγκυρες πηγές, τα επόμενα χρόνια στόχος της Mercedes είναι να δημιουργήσει τουλάχιστον 10 μοντέλα τα οποία θα είναι εντελώς νέα και δεν θα αποτελούν τον αντικαταστάτη ενός υπάρχοντος αλλά θα κινηθούν σε εντελώς νέα μονοπάτια (όπως το εικονιζόμενο αυτοκίνητο πόλης). Επιπλέον, μέχρι το 2016 η γερμανική φίρμα στοχεύει να έχει μειώσει το μέσο όρο εκπομπών ρύπων από τα προϊόντα στη γκάμα της από τα 150 γρ./χλμ. στα 125 γρ./χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
LINGLONG VS UNIROYAL