ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η αναβαθμισμένη εκδοχή του συστήματος COMAND Online προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες στον οδηγό του αυτοκινήτου.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η αναβαθμισμένη εκδοχή του συστήματος COMAND Online προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες στον οδηγό του αυτοκινήτου.

Mercedes: Σύστημα COMAND Online

(4/4/2012)

Στη νέα γενιά της Mercedes SL, η γερμανική εταιρεία λανσάρει τη νεότερη γενιά του εξελιγμένου Συστήματος Πολυμέσων και Ενημέρωσης COMAND.

Και βαδίζοντας σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής, για πρώτη φορά δίδεται η

Με νέους, τρισδιάστατους χάρτες και έξτρα δυνατότητα πλοήγησης, έρχεται
πλέον το σύστημα COMAND Online της νέας Mercedes SL.

Με νέους, τρισδιάστατους χάρτες και έξτρα δυνατότητα πλοήγησης, έρχεται πλέον το σύστημα COMAND Online της νέας Mercedes SL.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

δυνατότητα στον οδηγό να έχει πρόσβαση σε ειδικές εφαρμογέςστο διαδίκτυο, ώστε όχι μόνο απλά να σερφάρει σε όποια σελίδα επιθυμεί, αλλά πλέον να έχει πρόσβαση σε ειδικές υπηρεσίες της Mercedes.Οι νέες δυνατότης του COMAND OnlineΤο σύστημα COMAND Online το είδαμε για πρώτη φορά στη νέα γενιά της Mercedes SLK και στην ανανεωμένη C-Class την προηγούμενη χρονιά. Μέσω αυτού λοιπόν, ο οδηγός είχε στη διάθεσή του τρειςεφαρμογές της Mercedes, που τον ενημέρωναν για τον καιρό, του έδιναν τη δυνατότητα μέσω της Google να βρει ένα σημείο που τον ενδιαφέρει, αλλά και να έχει πρόσβαση στο Facebook. Πλέον, στη νέα γενιάτου συστήματος αυτού, σε αυτές τιςεπιλογές προστίθενται και νέες πoλύ χρήσιμες εφαρμογές, όπως αυτήμε ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο, τη νέα εφαρμογή για εύρεση εστιατορίων με πληροφορίες γιααυτά, αλλά και η εύρεση ελεύθερων χώρων στάθμευσης και παράλληλα, η καθοδήγηση του οδηγού σεαυτή που θα επιλέξει (διαθέσιμη σεΓερμανία, Αυστρία, Ελβετία). Επίσης, για πρώτη φορά ο οδηγός έχειτη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο ψηφιακό βιβλίο του ιδιοκτήτη,ώστε να του λυθεί η οποιαδήποτεαπορία για το νέο του απόκτημα.

Εκτός των παραπάνω εφαρμογών,το νέο COMAND Online δίνει τη δυνατότητα για σερφάρισμα σε οποιαδήποτε σελίδα του διαδικτύου,ενώ στις νέες του επιλογές προστίθεται και αυτή της γρήγορης πλοήγησης, για πρώτη φορά με 3D απεικόνιση του χάρτη και ακόμη και τωνπόλεων. Ο οδηγός τέλος, έχει τηδυνατότητα να αποθηκεύσει τη διαδρομή που διένυσε και να την επαναλάβει όποτε θελήσει.
Autotriti.gr
NISSAN