ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To νέο Ford Transit θα αρχίσει να παράγεται στην Τουρκία από τα μέσα του τρέχοντος έτους.

To νέο Ford Transit θα αρχίσει να παράγεται στην Τουρκία από τα μέσα του τρέχοντος έτους.

«Αυλαία» για το νέο Ford Transit Van

(18/4/2012)

Αρκετούς μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμα του στις αγορές της ΕΕ, το Ford Transit Van θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ, ως πρωτότυπο.

Αν και η Ford επιμένει να αποκαλεί το πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ (24-26/04), Ford Transit Custom, είναι σαφές πως πρόκειται για τη νέα γενιά του Transit που αναμένεται να αρχίσει να κατασκευάζεται από την γραμμή παραγωγής της εταιρείας στο Kocaeli της Τουρκίας στα μέσα του 2012.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το νέο Transit έχει ανακοινωθεί πως θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις Van, Kombi και Double Cab (με δεύτερη σειρά καθισμάτων). Μάλιστα η Ford αναμένεται μέχρι το 2014 να έχει αναβαθμίσει πλήρως τη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της και τα νέα Ranger και Transit είναι οι πρώτοι εκπρόσωποι της νέας γκάμας του που έχουν παρουσιαστεί.
Πέραν όμως της ιδιαίτερα δυναμικής και καλαίσθητης σχεδίασης αμαξώματος και εσωτερικού που έχει να επιδείξει το νέο Transit, η Ford αναφέρει πως ο νέος εκπρόσωπος της θα διακρίνεται και για τις εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: www.autotritipro.gr
Toyota
Autotriti.gr