Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
WRC Aκρόπολις 3η μέρα: Στην κόψη του ξυραφιού

WRC Aκρόπολις 3η μέρα: Στην κόψη του ξυραφιού

WRC Aκρόπολις 3η μέρα: Στην κόψη του ξυραφιού

(26/5/2012)

Ιδιαίτερα συναρπαστική ήταν και η 3η ημέρα (Σάββατο) του Ράλλυ Ακρόπολις, με τον Loeb (Citroen DS3) να κρατά με μικρή όμως διαφορά την 1η θέση στη γενική κατάταξη.

Φούντωσε για τα καλά η μάχη στο Ράλλυ Ακρόπολις. Η ολοκλήρωση της 3ης ημέρας του αγώνα (Σάββατο) βρήκε τον Sebastien Loeb (Citroen) στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης. Ο Γάλλος, που φέτος δείχνει να δυσκολεύεται λιγότερο στις σκληρές ειδικές των ελληνικών βουνών, οδήγησε με τακτική και εκμεταλλευόμενος τις καλές επιλογές που έκανε σε ελαστικά (τον βοήθησαν πολύ στη βροχή) προηγείται των αντιπάλων του.

Στην τελευταία ειδική του Σαββάτου (Ζήρια 2) ταχύτερος κατά 3,9 δευτερόλεπτα του Loeb ήταν ο Solberg (με Ford Fiesta RS WRC).  Και οι δύο οδηγοί είχαν να αντιμετωπίσουν τη δυνατή βροχή στην αρχή της ειδικής το απόγευμα. Ο Solberg δήλωσε με αφορμή αυτό «Δεν ήθελα να ρισκάρω αλλά ήθελα να μειώσω τη διαφορά μου, οπότε πήγε πολύ καλά. Αύριο θα προσπαθησω ακόμα περισσότερο».

Η τελευταία μέρα του φετινού Ακρόπολις (Κυριακή) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν. Οι δύο οδηγοί της Ford (o 2ος Solberg και o Latvala που ειναι 4ος στη γενική) θα προσπαθήσουν να στερήσουν την 1η θέση από τον Loeb, περιμένοντας ίσως και ένα μεγάλο λάθος από τον Γάλλο. Βεβαια, τον δικό του ρόλο θα παίξει και ο Mikko Hirvonen επίσης με Citroen DS3 που τελείωσε τις ειδικές του Σαββάτου στην 3η θέση της γενικής. 

Οι ειδικές της Κυριακής ξεκινούν από τους Αγίους Θεοδώρους στις 9.15 το πρωί. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen