Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Dacia Duster 1,5 dCi 4X4 προσφέρεται σε πολύ καλή τιμή (19.050 ευρώ) για τετρακίνητο μικρομεσαίο SUV με diesel κινητήρα.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Dacia Duster 1,5 dCi 4X4 προσφέρεται σε πολύ καλή τιμή (19.050 ευρώ) για τετρακίνητο μικρομεσαίο SUV με diesel κινητήρα.

Duster 1,5 dCi 4x4 – Οικονομικά...παντού!

(13/6/2012)

Η επιλογή του Duster με κινητήρα 1,5 λίτρων diesel είναι ιδιαίτερα αξιόλογη. Ας δούμε αυτά που πρέπει να ξέρετε για το SUV της Dacia πριν επισκεφθείτε μια έκθεση για να το οδηγήσετε.

SUV made simple ή αλλιώς το «SUV γίνεται απλό».... αυτή η φράση που χρησιμοποιείται στο εξωτερικό ταιριάζει γάντι στο Duster. Το SUV της Dacia προκάλεσε μια μικρή και άτυπη «επανάσταση» στην αγορά όταν πρωτολανσαρίστηκε, προσφέροντας καλούς χώρους, ξεχωριστό off road στυλ και οικογενειακό προφίλ σε πολύ προσιτές τιμές. 
Εκτός όμως των βενζινοκίνητων εκδόσεών του, το Duster προσφέρεται αποκλειστικά ως 4Χ4 και με το γνωστό και ιδιαίτερα ικανό 1,5 λίτρων diesel κινητήρα της Renault, ο οποίος του προσθέτει αρκετά περισσότερα πλεονεκτήματα σε χαμηλή κατανάλωση, καλές επιδόσεις και οδικά χαρακτηριστικά, σε σχέση με τις εκδόσεις βενζίνης. 
- Aπόδοση και οικονομία κινητήρα 
- Δυνατότητες εκτός δρόμου
- ¶νεση και σταθερότητα στην άσφαλτο
- Ευχάριστη εξωτερική εμφάνιση
- Αρκετά καλοί χώροι
Κινητήρας: Ταιριάζει… γάντι!
Ο 4κύλινδρος, 8βάλβιδος diesel κινητήρας του Duster, με άμεσο ψεκασμό και turbo, αποδίδει 110 ίππους και 240 Nm ροπής, διαθέσιμα μόλις από τις 1.750 σ.α.λ. Το μηχανικό αυτό σύνολο διακρίνεται για το πολύ καλό του τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές και την άμεση απόκρισή του στο πάτημα του πεντάλ του γκαζιού, συνεπικουρούμενο βέβαια και από το σωστά κλιμακούμενο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Στα προτερήματά του και το γεγονός ότι, ο θόρυβος που παράγεται δεν ενοχλεί τους επιβαίνοντες, εκτός φυσικά από το χαρακτηριστικό κροτάλισμα στο ρελαντί. Από πλευράς κατανάλωσης, με επιλεγμένη την κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς, το Duster 1,5 dCi αποδεικνύεται ιδιαίτερα φειδωλό στις απαιτήσεις του σε καύσιμo.
Ξέρετε ότι…
- Το Duster 1,5 dCi 4X4 ήταν η πιο δημοφιλής έκδοση του SUV της Dacia για το 2011, με 378 πωλήσεις και μερίδιο 61% από όλα τα Duster που πουλήθηκαν.
- Με αξιόλογα επίπεδα εξοπλισμού, το Duster 1,5 dCi 4x4 ξεκινά με τιμές τιμοκαταλόγου από 19.050 ευρώ. 
Εγγύηση 3 ετών
Αξιοσημείωτη είναι και η μεγάλη εγγύηση με την οποία καλύπτεται το Duster. Συγκεκριμένα, πρόκειται για εγγύηση 3 ετών ή 100.000 χιλιομέτρων
Eναλλακτικά, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο Dacia INFO LINE 800-11-11011

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS