ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το νέο Dacia Dokker Van θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με ισχύ από 75 έως και 115 ίππους.

Το νέο Dacia Dokker Van θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με ισχύ από 75 έως και 115 ίππους.

Αποκαλυπτήρια του νέου Dacia Dokker Van

(2/7/2012)

H θυγατρική εταιρεία της Renault, Dacia, παρουσίασε νέα στοιχεία και φωτογραφίες από την νέα γενιά του ελαφρού επαγγελματικού της, Dokker Van, που μπορεί να μεταφέρει φορτία έως και 3,9 κ.μ.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

επίσημα η Dacia, το νέο ελαφρύ επαγγελματικότης με την ονομασία Dokker Van θαείναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικές λύσεις στον ιδιοκτήτη του χάρη στιςμεγάλες μεταφορικές δυνατότητες και τους οικονομικούς σε καύσιμο κινητήρεςβενζίνης και πετρελαίου.

Κομψό σχεδιαστικά, το νέο Dokker Van βασίζεται στο αμάξωμα και ταμηχανικά μέρη του Renault Kangoo μετο συνολικό μήκος του να ορίζεται στα 4,36μ., το πλάτος στα 1,75μ. και το ύψοςστα 1,81μ. αντίστοιχα.

Στο εσωτερικό αίσθησηπροκαλεί η ευχάριστη διχρωμία στις επενδύσεις του ταμπλό και της κεντρικήςκονσόλας ενώ σύμφωνα με τους υπευθύνους της Dacia, τόσο ηποιότητα κατασκευής όσο και οι χώροι είναι αρκετά αυξημένοι σε σχέση με το Logan Van. Χαρακτηριστικάαξίζει να αναφέρουμε πως οι χώροι για διάφορα μικροαντικείμενα στο εσωτερικότης καμπίνας των επιβατών του Dokker Van έχουνσυνολικό όγκο 44,2 λτ. 

HUYNDAI
VW