Το συνολικό μήκος του αμαξώματος είναι τα 4.624 χιλ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το συνολικό μήκος του αμαξώματος είναι τα 4.624 χιλ.

Διαβάστε σήμερα– Oδηγούμε τις BMW 3 Τοuring και M135i

(11/7/2012)

Ταξιδεύουμε στο Μόναχο για να οδηγήσουμε τη στέισον βάγκον έκδοση αμαξώματος (Touring) της καινούριας BMW Σειρά 3 αλλά και την εκρηκτική Μ135i των 320 ίππων.

Το Μόναχο, δηλαδή την πόλη στην οποία βρίσκεται και η έδρα της επέλεξε η BMW για να πραγματοποιήσει την πρώτη πανευρωπαϊκή παρουσίαση της νέας BMW Σειράς 3 Touring αλλά και της εκρηκτικής M135i με τους 320 ίππους, δηλαδή της κορυφαίας από πλευράς επιδόσεων έκδοσης που θα δούμε στη γκάμα της καινούριας Σειράς 1. 

Η έκδοση Touring ενισχύει την πρακτικότητα αυξάνοντας τους χώρους του μοντέλου.

Η έκδοση Touring ενισχύει την πρακτικότητα αυξάνοντας τους χώρους του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ταυτόχρονα, θα σχηματίσουμε και μια πρώτη εντύπωση για την ιδιαίτερα εξελιγμένη υβριδική και πολύ φιλική προς το περιβάλλον BMW 3 ActiveHybrid. Το auto Τρίτη φυσικά βρίσκεται ήδη στη γερμανική πόλη για να «καλύψει» το γεγονός και να οδηγήσει τα αυτοκίνητα. 

Eιδικότερα, η έκδοση Touring της Σειράς 3 αποτελεί σαφώς την πλέον οικογενειακή του μοντέλου. Με τυπικό στεισον βάγκον στυλ αλλά και αρκετά ενδιαφέρουσα αισθητική, η 3 Touring έχει συνολικό μήκος 4.624 χιλιοστά, πλάτος 1.811 χιλιοστά και ύψος 1.429 χιλιοστά. Το μεταξόνιό της εκτείνεται σε 2.810 χιλιοστά, ενώ ο χώρος αποσκευών του αυτοκινήτου έχει όγκο που κυμαίνεται από 495 έως 1.500 λίτρα ανάλογα τη θέση των πίσω αναδιπλούμενων καθισμάτων. 

Για όσους τώρα αποζητούν το απόλυτο, η BMW φρόντισε, για πρώτη φορά στην ιστορία της, να εξελίξει μία έκδοση Μ στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η Μ135i, όπως είναι και το πλήρες όνομά της, κρύβει κάτω από το καπό έναν εξακύλινδρο σε σειρά τρίλιτρο TwinTurbo κινητήρα, συνολικής απόδοσης 320 ίππων. Παράλληλα έχει δεχτεί βελτιώσεις σε πλαίσιο, αναρτήσεις, διαθέτει βελτιωμένη αεροδυναμική συμπεριφορά, καθώς και εξεζητημένο εσωτερικό σχεδιασμό.  

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στο autotriti.gr και διαβάστε σήμερα το απόγευμα τις εντυπώσεις μας από την οδηγική γνωριμία με τα εν λόγω μοντέλα της BMW, λίγο μετά το τέλος την επίσημης παρουσίασής τους. 
ford
OPEL