Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Διαμαντής Ι. Διαμαντής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της 3Ds Energy Α.Ε., Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. με ειδίκευση στις Α.Π.Ε.

Διαμαντής Ι. Διαμαντής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της 3Ds Energy Α.Ε., Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. με ειδίκευση στις Α.Π.Ε.

Συνέντευξη του Προέδρου της 3Ds Energy

(16/8/2012)

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της 3Ds Energy Α.Ε. μας μίλησε για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία του και για τα οφέλη που μπορεί να έχει κάποιος από την εφαρμογή εναλλακτικών τρόπων θέρμανσης.

Ποιο είναι το αντικείμενο της εταιρείας σας και ποια έργα έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα;
Απ.:  Η 3Ds Energy δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο των Α.Π.Ε. και ιδιαίτερα στο χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας σΆ όλες τις εκφάνσεις της.
Έχει να παρουσιάσει έργα φωτοβολταϊκών συστημάτων οικιακών, βιομηχανικών, πάρκων και αυτόνομων. Επίσης, διαθέτει υπηρεσίες που σχετίζονται με όλες τις μορφές ενεργειακής θέρμανσης όπως είναι η Ηλιοθερμία, η Γεωθερμία, οι Λέβητες Βιομάζας, τα Ενεργειακά Τζάκια και το Φυσικό Αέριο, ενώ πραγματοποιεί και ενεργειακές αναβαθμίσεις μέσω του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατΆ Οίκον». Τέλος, δραστηριοποιείται και στην κατασκευή κατοικιών χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Στα έργα μας συμπεριλαμβάνονται πάνω από 150 οικιακές στέγες, πάνω από 2.000 ενεργειακά τζάκια, εκατοντάδες λέβητες πέλετ, δεκάδες ενεργειακές αναβαθμίσεις και φυσικά, η μοναδική κατοικία χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης στα Γιαννιτσά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


  Πείτε ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα από τα οφέλη που μπορεί να έχει κάποιος μέσω της χρήσης ΑΠΕ
Απ.: Είναι γεγονός ότι, τις τελευταίες δεκαετίες, ο κλάδος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας γνωρίζει σημαντική άνθηση στη χώρα μας. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η χρήση των ΑΠΕ είναι πολλαπλά, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο προστασίας του περιβάλλοντος. Η σταδιακή εξάντληση των αποθεμάτων των συμβατικών πηγών ενέργειας καθιστούν την άμεση ανάπτυξή τους όλο και πιο επιτακτική.
Ενδεικτικά χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια, η οποία υπάρχει σε αφθονία στη χώρα μας μπορείτε να:
- Εξασφαλίσετε αφορολόγητο εισόδημα 7000¤/ έτος από την εγκατάσταση ΦΒ στη στέγη ή στο δώμα του σπιτιού σας
- Μειώσετε το κόστος της θέρμανσης σας αντικαθιστώντας τον λέβητα πετρελαίου που δημιουργεί υψηλά κόστη με μορφές ενεργειακής θέρμανσης
- Εξασφαλίσετε ζεστό νερό χρήσης χειμώνα/ καλοκαίρι, ενώ απαλλάσσεστε από το επιπλέον κόστος της ΔΕΗ
- Ζήσετε σε βιοκλιματική οικία και να αναβαθμίσετε την ποιότητα ζωής σας


  Γιατί κάποιος να απευθυνθεί στην Εταιρεία σας; Ποια χαρακτηριστικά καθιστούν τις υπηρεσίες σας ποιοτικές και μοναδικές;
Απ.: Η 3Ds Energy διαθέτει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ακολουθεί μια πελατοκεντρική φιλοσοφία. Επίσης, άλλος ένας λόγος για τον οποίο αξίζει κάποιος να απευθυνθεί σε εμάς είναι το πολύ έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε.
Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία έχει 17 έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και 10 ελληνικά συνεργεία με πιστοποίηση σε ενεργειακές εφαρμογές. ¶λλωστε, έχουμε πραγματοποιήσει ένα πλήθος ενεργειακών έργων σε όλη την Ελλάδα.


  Το τελευταίο διάστημα διαπιστώσαμε ότι, είναι επιτακτική η ανάγκη εύρεσης νέων τρόπων θέρμανσης. Ποιες λύσεις δίνετε στο συγκεκριμένο ζήτημα;
Απ.: Οι λύσεις είναι οι μέθοδοι ενεργειακής θέρμανσης, καθώς έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του κόστους χρήσης, με τιμή 0,13¤/kWh, σε σχέση με εκείνη του πετρελαίου που έχει διαμορφωθεί στα 1,4¤/λτ. Ενδεικτικά, τα οφέλη για τον καταναλωτή διαμορφώνονται ως εξής:
 
Ενεργειακό τζάκι-καλοριφέρ:  εξοικονόμηση  70%
Λέβητας βιομάζας:  εξοικονόμηση  50%
Ξυλολέβητας:  εξοικονόμηση  60%
Ηλιοθερμία: εξοικονόμηση 30% - 80%
Αντλία θερμότητας: εξοικονόμηση 70%
Γεωθερμία:  εξοικονόμηση  70%
Ενεργειακό τζάκι:  εξοικονόμηση  30%

Toyota
Leasing