Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Sebastien Loeb θα πάρει μέρος σε συγκεκριμένους αγώνες WRC για το 2013.

Ο Sebastien Loeb θα πάρει μέρος σε συγκεκριμένους αγώνες WRC για το 2013.

Tέλος εποχής για τον Sebastien Loeb

(28/9/2012)

Σπουδαία ανακοίνωση έκανε η Citroen Racing την πρώτη μέρα στο Σαλόνι του Παρισιού, σχετικά με το τέλος της εποχής «Sebastien Loeb», αφού ο Γάλλος θα αγωνιστεί το 2013 μόνο σε επιλεγμένα ράλι.

Πολλές ήταν οι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει να γίνονται για τον Sebastien Loeb από τον Αύγουστο του 2011, που ο Γάλλος οδηγός ανανέωσε τη συμφωνία με τη Citroen Racing. Η συμφωνία αυτή περιλάμβανε μια ολοκληρωμένη αγωνιστική σεζόν για το 2012, ωστόσο για τον επόμενο χρόνο θα μπορούσε να επιλέξει να αγωνίζεται σε συγκεκριμένους αγώνες μόνο.
Ο 38χρονος οδεύει για τον ένατο τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ράλι φέτος, ενώ του χρόνου, με βάση το «επιλεγμένο» και ελαφρύ του πρόγραμμα, ο πρώτος του αγώνας θα είναι στο Monte-Carlo με συνοδηγό τον πιστό Daniel Elena. Η δεύτερη ομάδα της γαλλικής φίρμας θα παραμείνει ως έχει  (Mikko Hirvonen με τον Jarmo Lethinen), ενώ έχει συμφωνηθεί να υπάρχει και 3ο αγωνιστικό Citroen DS3 που θα παίρνει μέρος στους αγώνες που ο γαλλικός θρύλος θα απέχει με τον οδηγό να είναι πιθανόν ο Khalid Al-Qassimi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
SEAT XENOIASTOI