Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Hayabusa ενισχύθηκε αποκλειστικά στον τομέα των φρένων για το 2013.

Το Hayabusa ενισχύθηκε αποκλειστικά στον τομέα των φρένων για το 2013.

Suzuki Hayabusa 2013 με ABS

(3/10/2012)

Η Suzuki παρουσίασε ένα ελαφρώς ανανεωμένο Hayabusa για το 2013. Οι αλλαγές στο νέο sport touring αφορούν αποκλειστικά στο σύστημα πέδησης, το οποίο αποκτά νέες δαγκάνες και ABS.

Το Hayabusa αποτελεί μια εξαιρετικά δημοφιλή μοτοσικλέτα, η οποία έχει αποδείξει πως η ανανέωση δεν είναι απαραίτητη στη δική της περίπτωση. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι οι Ιάπωνες την ανανεώνουν τόσο σπάνια. Θυμίζουμε πως μεγάλης έκτασης αλλαγή έχει να πραγματοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ έχουν ήδη περάσει 4 χρόνια από την τελευταία, αισθητικής φύσης κυρίως, ανανέωση.
Όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους νέοι και τεχνολογικά προηγμένοι ανταγωνιστές, σε μια κατηγορία που αποκτά συνεχώς νέα μέλη. Οι υπεύθυνοι της Suzuki, όμως, δε φαίνεται να επιθυμούν κάτι σημαντικά διαφορετικό από τη μοτοσικλέτα που κάποτε καθόρισε την κατηγορία.
Για το λόγο αυτό, οι μόνες αλλαγές που θα δούμε πάνω στο Hayabusa του 2013 αφορούν στα φρένα. Οι νέες προσθήκες είναι το σύστημα ABS και οι νέες μονομπλόκ δαγκάνες της Brembo, τις οποίες συναντάμε σε όλα τα μοντέλα της σειράς GSX-R.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Skoda