Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Mazda σκέφτεται το λανσάρισμα ενός entry level μικρού αυτοκινήτου πόλης, στα πρότυπα του Volkswagen up!

H Mazda σκέφτεται το λανσάρισμα ενός entry level μικρού αυτοκινήτου πόλης, στα πρότυπα του Volkswagen up!

Σκέψεις για νέο Mazda1

3.631 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2012)

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η Mazda σκέφτεται πολύ σοβαρά, να λανσάρει ένα νέο μοντέλο, στη βάση της προϊοντικής της γκάμας.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανάψει ακόμα το πράσινο φως για την παραγωγή ενός νέου μοντέλου, οι πληροφορίες θέλουν την ιαπωνική φίρμα να ετοιμάζει την αντεπίθεσή της, με ένα entry level μικρό αυτοκίνητο πόλης, στα πρότυπα του Volkswagen up!, το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Mazda2. Μιλώντας πρόσφατα σε διεθνή μέσα ενημέρωσης ο CEO της εταιρείας, Yasuhiro Aoyama, ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν δύο δρόμοι τη Mazda: ή να λανσάρει ένα μοντέλο σαν το up! ή να κινηθεί στην κατεύθυνση ενός πιο ακριβού αυτοκινήτου, για συγκεκριμένες αγορές, με την προοπτική το σταδιακό λανσάρισμά του και σε άλλες, λιγότερο εύρωστες, αυτή την περίοδο.
Αν, τελικά, οριστικοποιηθεί το λανσάρισμα του Mazda1, η ιαπωνική εταιρεία θα αναζητήσει κάποια νέα συνεργασία, όπως αυτή του πρόσφατου παρελθόντος με τη Ford. Δεν αποκλείεται ο νέος συνεργάτης να είναι το Fiat Gruppo, με το οποίο ήδη έχουν γίνει τα πρώτα βήματα. Η επόμενη γενιά του MX-5 θα μοιράζεται το ίδιο πάτωμα, με το νέο roadster, που ετοιμάζει η Alfa Romeo.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO