Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Η πίστα της Ινδίας αποτελεί μια από τα αγαπημένα grand prix του Vettel, γιαυτό και νιώθει πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

Η πίστα της Ινδίας αποτελεί μια από τα αγαπημένα grand prix του Vettel, γιαυτό και νιώθει πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

Αισιόδοξος ο Vettel για την Ινδία

2.045 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2012)

Ο πρωτοπόρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1, Sebastian Vettel, νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του και για τους μηχανικούς του πως θα πετύχει την 4η συνεχόμενη νίκη στην Ινδία.

Ο Sebastian Vettel πάλεψε στο κορεάτικο GP, κερδίζοντας όχι μόνο τον αγώνα, αλλά και την 1η θέση στην γενική κατάταξη οδηγών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1. Ο –μέχρι πριν λίγο καιρό- πρωτοπόρος στην κατάταξη, Fernando Alonso, βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από το Γερμανό «πιτσιρίκο», διαφορά που σίγουρα θα προσπαθήσει να αυξήσει ο Vettel στους εναπομείναντες αγώνες της σεζόν.
Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull ανέφερε πως η πίστα της Ινδίας είναι μια από τις αγαπημένες του και όχι μόνο γιατί είχε κερδίσει στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά γιατί αποτελεί τη δεύτερη πιο γρήγορη πίστα στο φετινό καλεντάρι μετά από τη Monza. Η μέση ταχύτητα να είναι περίπου 235 χλμ./ώρα, είναι ξεκάθαρο ότι το θέαμα, αλλά και η ταχύτητα θα… αγγίζει τα κόκκινα! Έτσι, ο περσινός πρωταθλητής νιώθει αρκετά σίγουρος για τον εαυτό του και πιστεύει ότι θα καταφέρει να μεγαλώσει τη διαφορά των 6 βαθμών που έχει με τον Fernando Alonso.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
CADDY CARGO IBRIDICO