ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Υψηλή άνεση και ποιότητα κύλισης για την πετρελαιοκίνητη A180 CDI, που μέσα σε όλα διαθέτει και μεγάλη αυτονομία καυσίμου.

Υψηλή άνεση και ποιότητα κύλισης για την πετρελαιοκίνητη A180 CDI, που μέσα σε όλα διαθέτει και μεγάλη αυτονομία καυσίμου.

Στο δρόμο: Α-ρχόντισσα

84.084 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2012)

Η άνεση και η ποιότητα κύλισης της A180 CDI είναι υψηλού επιπέδου και η απορρόφηση των ανωμαλιών γίνεται αποτελεσματικά και σαν αποτέλεσμα, οι επιβάτες μεταφέρονται κυριολεκτικά ατσαλάκωτοι. Μόνο ο θόρυβος του κινητήρα στο ρελαντί και ψηλά μετριάζει κάπως την εικόνα, ενώ και κάποιες έντονες εγκάρσιες ανωμαλίες ενίοτε δεν απορροφούνται απόλυτα αποτελεσματικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όπως και να έχει, η Α180 CDI εμφανίζει ατράνταχτη σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες, ενώ αν ξεπεραστούν τα όρια πρόσφυσης στις στροφές, η υποστροφή είναι προοδευτική και απόλυτα ελεγχόμενη. ¶λλωστε, το χαμηλό κέντρο βάρους του αυτοκινήτου εξασφαλίζει δυναμισμό στο turn in, τη στιγμή μάλιστα που το τιμόνι έχει σαφή αίσθηση στην ευθεία και «κόβει» σωστά στις στροφές, έχοντας και σχετικά κοντή κρεμαγιέρα (2,7 στροφές). ¶ξιο μνείας είναι το σύστημα πέδησης με εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα (100-0 μ. σε 36,6 μ., ενώ το ESP, που δεν απενεργοποιείται εντελώς, λειτουργεί χωρίς να γίνεται ενοχλητικό. Στα συν της πετρελαιοκίνητης A180 CDI είναι και η μεγάλη αυτονομία, που θεωρητικά ξεπερνά τα 1.300 χλμ.!

Toyota
Leasing