Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Alonso θα πιέσει τον Vettel τόσο ώστε να σημειώσει κάποιο λάθος ή να δημιουργηθεί κάποιο μηχανικό πρόβλημα στο μονοθέσιό του.

Ο Alonso θα πιέσει τον Vettel τόσο ώστε να σημειώσει κάποιο λάθος ή να δημιουργηθεί κάποιο μηχανικό πρόβλημα στο μονοθέσιό του.

Ο Alonso θα «πιέσει» τον Vettel

1.747 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2012)

Ο Fernando Alonso (Ferrari) δεν πρόκειται να κρατήσει απλά το ρυθμό της Red Bull στο Abu Dhabi, αλλά θα πιέσει τόσο τον Sebastian Vettel για να τον οδηγήσει σε λάθος ή μηχανικό πρόβλημα.

Αποφασισμένος φαίνεται ο Ισπανός για να δώσει ένα… μάθημα στον Sebastian Vettel στον επόμενο αγώνα στη Yas Marina, αφού -σύμφωνα με τον Alonso- δεν πρόκειται απλά να κρατήσει το ρυθμό που θα δημιουργήσει το μονοθέσιο της Red Bull, αλλά θα πιέσει τόσο πολύ τον πρωτοπόρο της γενικής κατάταξης των οδηγών, Sebastian Vettel, ώστε να τον οδηγήσει σε κάποιο λάθος του ή σε κάποιο μηχανικό πρόβλημα του μονοθέσιού του.
Ο Vettel έχει κερδίσει τους 4 τελευταίους αγώνες, ενώ όπως φαίνεται κινείται απειλητικά προς τον 3ο συνεχόμενο τίτλο. Βρίσκεται 13 βαθμούς μπροστά από τον Alonso, αλλά όπως φαίνεται η Ferrari έχει… άγριες διαθέσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συγκεκριμένο grand prix δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις ο Vettel.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Leasing