ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στη λογική του αρχικού μοντέλου, το επόμενο ΤΤ.

Στη λογική του αρχικού μοντέλου, το επόμενο ΤΤ.

Επιστροφή στις ρίζες για το Audi TT

8.032 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2012)

Νέα στοιχεία για την πιθανή σχεδιαστική ταυτότητα του Audi TT 2014, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τα οποία, το δημοφιλές μοντέλο θα επιστρέψει στις σχεδιαστικές καταβολές του.

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, δημοσιεύματα του διεθνή ειδικού Τύπου, η επόμενη γενιά του TT, όχι απλώς δεν πρόκειται να παρουσιάσει σχεδιαστικούς νεωτερισμούς, αλλά είναι σχεδόν ειλημμένη η απόφαση της Audi, να θυμίσει στους λάτρεις της, το πνεύμα του αρχικού μοντέλου. Με εκφραστικές καμπύλες, στρογγυλεμένο πίσω άκρο, ικανό να υποδεχθεί την αεροτομή του υπάρχοντος μοντέλου, φουσκωμένους θόλους και ανασχεδιασμένο λογότυπο.
Το νέο στοιχείο του επόμενου ΤΤ, είναι ότι θα πατήσει στην καινούρια, global πλατφόρμα του VW Group, με την κωδική ονομασία MQB και σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, θα έχει μακρύτερο μεταξόνιο και φαρδύτερα μετατρόχια. Είναι, επίσης, δεδομένο ότι η Audi θα χρησιμοποιήσει περισσότερο αλουμίνιο, θέλοντας να μειώσει το βάρος του αμαξώματος, με ουσιαστικό στόχο να παραδώσει ένα αυτοκίνητο τόσο σπορ, όσο είναι και η Porsche Boxster! Δύο αναβαθμισμένοι Turbo βενζινοκινητήρες 1,8 και 2,0 λίτρων, αλλά και ένας δίλιτρος TDI, θα συμπληρώνουν τη γκάμα του... απλού ΤΤ, καθώς για το RS προβλέπεται ένας βελτιωμένος, σε επιδόσεις, αλλά και κατανάλωση, 5κύλινδρος Turbo κινητήρας 2,5 λίτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW
NEXEN NFERA PRIMUS