Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Schneider Electric Ελλάδος βραβεύτηκε στην κατηγορία Energy Mastering - Energy Efficiency Process.

Η Schneider Electric Ελλάδος βραβεύτηκε στην κατηγορία Energy Mastering - Energy Efficiency Process.

Βραβείο για τη Schneider Electric

1.462 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2013)

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, βραβεύτηκε στα Environmental Awards 2013, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Ο σκοπός των Environmental Awards ήταν να αναδειχθούν οι βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης έργων, διαδικασιών και πρωτοβουλιών, οι οποίες συνεισφέρουν και υποστηρίζουν την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη αναδεικνύοντας παράλληλα τη συνεισφορά επιχειρήσεων και οργανισμών στην εθνική οικονομία και την κοινωνία.
Η Schneider Electric Ελλάδος βραβεύτηκε στην κατηγορία “Energy Mastering - Energy Efficiency Process” για την εφαρμογή των δικών της λύσεων ενεργειακής διαχείρισης στις νέες της εγκαταστάσεις, τα κεντρικά της γραφεία της στη Νέα Ερυθραία Αττικής, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, τη βέλτιστη λειτουργία των συστημάτων, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.
Ο Marc Pelletier, Πρόεδρος της Schneider Electric Ελλάδος και υπεύθυνος για τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Στη Schneider Electric εφαρμόσαμε τις δικές μας λύσεις ενεργειακής διαχείρισης στις εγκαταστάσεις μας. Είμαστε υπερήφανοι για αυτή την εφαρμογή καθώς καταφέραμε να πετύχουμε 20% εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με την κατανάλωση των προηγούμενων γραφείων και μάλιστα σε ένα μεγαλύτερο χώρο. Επιπλέον, ως αποτέλεσμα των ενεργειών μας, το κτίριο μας από ενεργειακής κλάσης C ανέβηκε σε κατηγορίας Β». Επιπλέον δήλωσε: «Ωστόσο δε μένουμε εδώ. Στόχος μας είναι η επίτευξη μακροχρόνιας εξοικονόμησης ενέργειας στα γραφεία μας και προσδοκούμε ότι με περαιτέρω επεμβάσεις και στο μηχανολογικό εξοπλισμό του κτιρίου μπορούμε στο μέλλον να μεταβούμε στην κορυφαία ενεργειακή κλάση Α».
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο 4green.gr.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO