ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η νέα έκδοση TPMR του Renault Kangoo είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό της έως και πέντε επιβάτες καθώς και ένα αμαξίδιο για AMEA.

Η νέα έκδοση TPMR του Renault Kangoo είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό της έως και πέντε επιβάτες καθώς και ένα αμαξίδιο για AMEA.

Οχήματα για ΑΜΕΑ από τη Renault

8.390 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2013)

Δύο νέες εκδόσεις των Kangoo και Dokker που είναι σε θέση να υποστηρίξουν την μεταφορά ατόμων με κινητικές δυσκολίες παρουσίασε η Renault στην πρόσφατη έκθεση Autonomic Mediterranee.

autotriti team

Ψηφιακή Έκθεση: «Τώρα που τα Ηλεκτρικά γίνονται φθηνότερα από τα βενζινοκίνητα...»

Στο πλαίσιο της έκθεσης Autonomic Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

10.0pt;mso-ansi-language:EN-US">Mediterranee2012 που διοργανώθηκε στην Μασσαλία στις 6-7 Δεκεμβρίου, η Renault παρουσίασεδύο νέες εκδόσεις των RenaultKangoo και Dacia Dokker που είναι σε θέση να μεταφέρουνχωρίς πρόβλημα και άτομα με δυσκολίες κίνησης καθώς και αμαξίδια τους.

Τις συγκεκριμένες εκδόσειςέχει επιμεληθεί η Renault Tech, ένας τομέας της Renault Sport Technologies που για περισσότερααπό 25 χρόνια εξελίσσει οχήματα που καλύπτουν τις ανάγκες των ΑΜΕΑ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Cupra
CONTINENTAL CROSS CONTACT