ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δεν είναι απίθανο να δούμε την αναβίωση της Autobianchi από τη Fiat, εφόσον η τελευταία εξασφαλίσει ένα χαμηλό κόστος παραγωγής.

Δεν είναι απίθανο να δούμε την αναβίωση της Autobianchi από τη Fiat, εφόσον η τελευταία εξασφαλίσει ένα χαμηλό κόστος παραγωγής.

Ανασταίνεται η Autobianchi;

3.029 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2013)

Το τελευταίο είναι πολύ πιθανό, καθώς ο όμιλος Fiat εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του «οικονομική» μάρκα, στα πρότυπα της Renault με τη Dacia.

Τις φήμες αυτές πυροδότησε ο ίδιος ο Sergio Marchionne, ισχυρός άνδρας της Fiat, σε συνέντευξη που έδωσε. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει θέση για μία χαμηλού κόστους μάρκα, όπως η Dacia, στον κόσμο της Fiat». Ιδιαίτερες λεπτομέρειες δεν ανέφερε, ξεκαθάρισε όμως ότι τα μοντέλα αυτά θα πρέπει να παράγονται εκτός Ευρώπης, καθώς σε άλλη περίπτωση η εταιρία δεν θα έχει κανένα κέρδος πουλώντας τα λιγότερο από 7,450 ευρώ. 
Στο θέμα της ονομασίας δεν ειπώθηκε τίποτα, το ενδεχόμενο όμως να χρησιμοποιήσει κάποιο όνομα από το παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Τα επικρατέστερα σενάρια είναι αυτά των Autobianchi και Innocenti. Λογικά οι όποιες εξελίξεις θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων μηνών. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda