Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Raikkonen:  Πιστεύω ότι η Mercedes θα εκπλήξει αρκετούς!

Raikkonen: Πιστεύω ότι η Mercedes θα εκπλήξει αρκετούς!

O Kimi ψηφίζει τη Mercedes

2.521 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2013)

O Kimi Raikkonen (Lotus) πιστεύει ότι η ομάδα της Mercedes θα κάνει την… έκπληξη στο grand prix της Αυστραλίας, αφού ο Rosberg και ο Hamilton έδειξαν καλά σημάδια στις τελευταίες δοκιμές.

Ο Rosberg σημείωσε τον καλύτερο χρόνο την τελευταία μέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη, ενώ την προηγούμενη μέρα στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε ο teammate του, Lewis Hamilton. Σε δηλώσεις του Kimi Raikkonen ανέφερε ότι δεν μπόρεσε να σημειώσει καλούς χρόνους, αφού εκτός ότι έπαθε μια μικρή τροφική δηλητηρίαση, είχε και προβλήματα με το κιβώτιο της E21. Παρόλα αυτά, ο iceman είπε ότι δεν έχουν και πολύ σημασία οι χρόνοι που σημειώνουν στις δοκιμές, αλλά τι πραγματικά θα γίνει κατά τον αγώνα.
Σε 13 μέρες ξεκινάει η αγωνιστική σεζόν της Formula 1 στην Αυστραλία, όπου εκεί θα δείξει o καθένας την αξία του. Εκεί, σύμφωνα με τον Raikkonen, υπάρχει περίπτωση να δούμε τη Mercedes να κάνει την έκπληξη. Ο Φιλανδός είπε ότι και στα περσινά δοκιμαστικά η γερμανική ομάδα ξεχώρισε και του φάνηκε περίεργο που δεν κατάφεραν να τα πάνε καλά στην αγωνιστική σεζόν, αλλά πιστεύει ότι φέτος θα αλλάξουν τα πράγματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO