Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η 6η ταινία του Fast & Furious, μια από τις δημοφιλέστερες ταινίες με θέμα το αυτοκίνητο, θα βγει στην μεγάλη οθόνη σε περίπου ένα μήνα (24 Μαΐου), ενώ μέσα σε ένα χρόνο (11 Ιουλίου) θα έχουμε και τη

Η 6η ταινία του Fast & Furious, μια από τις δημοφιλέστερες ταινίες με θέμα το αυτοκίνητο, θα βγει στην μεγάλη οθόνη σε περίπου ένα μήνα (24 Μαΐου), ενώ μέσα σε ένα χρόνο (11 Ιουλίου) θα έχουμε και τη συνέχειά της.

Στα «γυρίσματα» το Fast & Furious 7

5.435 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2013)

Μπορεί τον Μάιο να βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Fast & Furious 6, σύμφωνα όμως με τον Vin Diesel, σε ένα χρόνο θα είναι έτοιμο και η συνέχειά της.

Η 6η ταινία του Fast & Furious, μια από τις δημοφιλέστερες ταινίες με θέμα το αυτοκίνητο, θα βγει στην μεγάλη οθόνη σε περίπου ένα μήνα (24 Μαΐου), ενώ μέσα σε ένα χρόνο (11 Ιουλίου) θα έχουμε και τη συνέχειά της, Fast & Furious 7. Τη συγκεκριμένη πληροφορία αποκάλυψε ο Vin Diesel, πρωταγωνιστής και παραγωγός της ταινίας, στο συνέδριο CinemaCon που πραγματοποιήθηκε στο Las Vegas. Αξίζει να αναφερθεί ότι πρώτη φορά η χρονική διαφορά της συνέχειας της ταινίας θα είναι μόνο ένα χρόνο, αφού σε όλες τις προηγούμενες ήταν 2.
Στη σκηνή μαζί με τον Vin Diesel βρέθηκε και ο Paul Walker, ο Tyrese Gibson και η Michelle Rodrigez, δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη τους για το γεγονός ότι έχουν την τύχη να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη ταινία. Επίσης, ανέφεραν ότι η ταινία έχει ξεπεράσει… κάθε προσδοκία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
home pro