Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι «μαινόμενοι ταύροι ετοιμοπόλεμοι μαρσάρουν μπροστά από το Κάστρο Sforza του Μιλάνου, για να «ξεχυθούν» και να μαγνητίσουν τα βλέμματα των θαυμαστών της ιταλικής φίρμας.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι «μαινόμενοι ταύροι ετοιμοπόλεμοι μαρσάρουν μπροστά από το Κάστρο Sforza του Μιλάνου, για να «ξεχυθούν» και να μαγνητίσουν τα βλέμματα των θαυμαστών της ιταλικής φίρμας.

50η επέτειος για τη Lamborghini

3.157 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2013)

Τα 50 χρόνια παρουσίας στον κόσμο των γρήγορων και πολυτελών αυτοκινήτων συμπληρώνει η Lamborghini φέτος και το γιορτάζει με τα υπεραυτοκίνητά της στους δρόμους της Ιταλίας, προκαλώντας τους θεατές.

Την 50η επέτειό της γιορτάζει η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία και θέλησε να κάνει αισθητή την παρουσία της διοργανώνοντας ένα φαντασμαγορικό γύρο της Ιταλίας. Τα supercars θα περάσουν από πολλές μεγάλες πόλεις της Ιταλίας. Ξεκίνησαν προχθές (7 Μαΐου) από το Μιλάνο και θα καταλήξουν στην Μπολόνια στις 11 Μαΐου.350 Lambo, παλιές και νέες θα διανύσουν πάνω από 1200 χιλιόμετρα της ιταλικής υπαίθρου. Επίσης, προσήλθαν 700 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.Αξίζει να σημειωθεί, ότι θα υπάρχουν Lambo από διάφορες χρονιές κατασκευής, όπως το πρώτο αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε το 1963, το 350 GT, μέχρι τα τρέχοντα μοντέλα Gallardo και Aventador, τα οποία έφτασαν από κάθε γωνιά του πλανήτη. Επίσης όσοι παρακολουθήσουν το γύρο, θα έχουν την τύχη να δουν από κοντά ένα LM 002, 21 Diablos και 36 Murcielagos, 8 Espadas και 15 Countachs. Η Βρετανία εξάλλου έχει τις περισσότερες συμμετοχές, με 71 αυτοκίνητα.Στη φωτογραφία οι «μαινόμενοι ταύροι ετοιμοπόλεμοι μαρσάρουν μπροστά από το Κάστρο Sforza του Μιλάνου, για να «ξεχυθούν» και να μαγνητίσουν τα βλέμματα των θαυμαστών της ιταλικής φίρμας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS