ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με πλήρως ανανεωμένη αισθητική, πληρέστερο εξοπλισμό και πιο οικολογικούς κινητήρες, το νέο Kangoo θα λανσαριστεί στην ΕΕ μέσα στον Ιούνιο του 2013.

Με πλήρως ανανεωμένη αισθητική, πληρέστερο εξοπλισμό και πιο οικολογικούς κινητήρες, το νέο Kangoo θα λανσαριστεί στην ΕΕ μέσα στον Ιούνιο του 2013.

Μέσα στον Ιούνιο το νέο Renault Kangoo

3.648 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2013)

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από το… στρατόπεδο της Renault, το πλήρως ανανεωμένο Kangoo αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στον Ιούνιο.

Σημαντικά αναβαθμισμένο τόσο

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

σχεδιαστικά όσο και σε θέματα εξοπλισμού, μεταφορικών δυνατοτήτων αλλά καικινητήρων, το πλήρως ανανεωμένο RenaultKangoo αναμένεταινα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στοπροσεχές καλοκαίρι (Ιούνιος 2013).

 

Ανανεωμένη αισθητική,πολλαπλές εκδόσεις

Μια από τις σημαντικότερεςδιαφοροποιήσεις του νέου μοντέλου είναι φυσικά η πλήρως ανανεωμένη σχεδίαση τουαμαξώματος με το εμπρόσθιο τμήμα τα τροποποιείται άρδην σε σχέση με το υπάρχονμοντέλο.

Ουσιαστικά, οι διαστάσεις τουαμαξώματος παραμένουν αντίστοιχες με αυτές του υπάρχοντος μοντέλου (τρειςεκδόσεις Compact, Express και Maxi) ωστόσο έχουν μεταβληθεί ως προς τη σχεδίαση τους,τόσο η μάσκα όσο και τα φωτιστικά σώματα ή ο προφυλακτήρας.

Σε γενικές γραμμές θαμπορούσαμε να πούμε πως το νέο… πρόσωπο του Renault Kangoo βασίζεται σε πιο αδρές γραμμέςμε τον προφυλακτήρα αλλά και το λογότυπο της εταιρείας να είναι μεγαλύτερα σεδιαστάσεις.

Σε ότι αφορά στον εσωτερικόδιάκοσμο, έχουν μεταβληθεί αρκετές παράμετροι με την κύρια προσοχή ναεστιάζεται στην αναβάθμιση της ποιότητας των υλικών. Παράλληλα έχει βελτιωθείσημαντικό το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας που παρέχεται τόσοστις επιβατικές όσο και τις επαγγελματικές εκδόσεις του γαλλικού Vanette.

Χαρακτηριστικά αξίζει νααναφέρουμε το σύστημα πολυμέσων «RenaultR-Link» που μεταξύάλλων περιλαμβάνει ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης της TomTom και μια μεγάλη κεντρική οθόνη όπου προβάλλονταιμεταξύ άλλων τα δεδομένα που λαμβάνει η κάμερα οπισθοπορείας κ.ά.

Επιπρόσθετα, η ενεργητικήασφάλεια του οχήματος είναι σαφέστατα βελτιωμένη χάρη και στην ύπαρξη τουηλεκτρονικού συστήματος ESC στον βασικό εξοπλισμό. Το εν λόγω σύστημα περιλαμβάνειμεταξύ άλλων και τις λειτουργίες «Hill Start Assist» και «ExtendedGrip» που βελτιώνει την πρόσφυση του οχήματος στις…δύσκολες περιστάσεις.

Παράλληλα, μια σημαντικήπροσθήκη στον εξοπλισμό του νέου Kangooείναι η δυνατότητα απόκτησης του σεεκδόσεις με μονό ή διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις,τα πολυχρηστικά καθίσματα είναι σε θέση να αναδιπλωθούν μερικώς ή πλήρωςεπιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την επέκταση του χώρου φόρτωσης ή τηντοποθέτηση αντικειμένων σε ειδικές θήκες κάτω από αυτά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο:

Hyundai
Autotriti.gr