ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Kymco People S 125: Με χώρο για ένα full face κράνος και 16άρη τροχό

 Σχολιάστε 
1.410 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2024)
Kymco People S 125: Με χώρο για ένα full face κράνος και 16άρη τροχό
5 Φωτογραφίες »

- Κινητήρας 125cc τεχνολογίας G5 που αποδίδει 10,7 ίππους.
- Μπροστινός τροχός 16” και χώρος για Full Face κράνος κάτω από τη σέλα.
- Πρακτικό επίπεδο πάτωμα, LCD πίνακας οργάνων και θύρα USB.
- Δυνατά δισκόφρενα με ABS από την Bosch.

Κινητήρας 125cc τεχνολογίας G5 που αποδίδει 10,7 ίππους

Οι τετραβάλβιδοι αερόψυκτοι κινητήρες τεχνολογίας G5-ECO προσφέρουν επιδόσεις εφάμιλλες των αντίστοιχων υγρόψυκτων, με χαμηλότερο βάρος και μειωμένο κόστος συντήρησης αλλά και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου. Έχουν εξελιχθεί με σκοπό την ήσυχη λειτουργία, τη μεστή απόδοση και τη μεγάλη αξιοπιστία σε βάθος χρόνου Αυτός ακριβώς είναι ο κινητήρας της Kymco, ο οποίος βρίσκεται στην καρδιά του People S 125 και αποδίδει 10,9 ίππους στις 8500 σ.α.λ. και 10Nm ροπής στις 6500 σ.α.λ. Ταυτόχρονα, η μέση κατανάλωση κρατιέται σε χαμηλά επίπεδα, καθώς σύμφωνα με την Kymco αρκούν 2,7 λίτρα βενζίνης για να διανύσεις 100 χλμ. με το People S 125, κάτι που σε συνδυασμό με το ντεπόζιτο των 6,2 λίτρων σου δίνει μια αυτονομία άνω των 250 χιλιομέτρων.

Μπροστινός τροχός 16 ιντσών και χώρος για Full Face κράνος κάτω από τη σέλα

Με γνώμονα την ασφάλεια του αναβάτη και την ευκολία στην οδήγηση μέσα στην πόλη – αλλά και τη σταθερότητα – το People S 125 έχει μπροστά τροχό 16”, ο οποίος εύκολα υπερνικά τις ανωμαλίες της ασφάλτου και μεταφέρει πλήρη ανατροφοδότηση (feedback) στον αναβάτη, σε συνδυασμό με το τηλεσκοπικό πιρούνι. Το ατσάλινο πλαίσιο του People S 125 σε συνδυασμό με το πατενταρισμένο υποπλαίσιο κρατάνε χαμηλά το βάρος του People S 125, στα μόλις 128 κιλά, ενώ η τοποθέτηση του ντεπόζιτου μπροστά και χαμηλά, βελτιώνει ακόμα περισσότερο την οδηγική συμπεριφορά του Scooter, χαμηλώνοντας το κέντρο βάρους.
Ένα βασικό θετικό χαρακτηριστικό του People S 125 είναι ο χώρος που έχει κάτω από τη σέλα, καθώς εκεί χωράει ένα Full Face κράνος και αρκετά άλλα αντικείμενα. Ένα αφαιρούμενο διαχωριστικό αφενός επιτρέπει να μεταβάλλεται ο χώρος αυτός ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις του αναβάτη και αφετέρου εμποδίζει την μετακίνησή των αντικειμένων που φιλοξενούνται κάτω από τη σέλα. Ο χώρος φωτίζεται από ένα φωτιστικό LED σώμα και διαθέτει μια δεύτερη θύρα USB για φόρτιση μεγαλύτερων ηλεκτρονικών συσκευών.

Πρακτικό επίπεδο πάτωμα, LCD πίνακας οργάνων και θύρα USB

Παρά την τοποθέτηση του ντεπόζιτου χαμηλά και μπροστά, δεν υπάρχει εδώ τούνελ ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη, επιτρέποντας την ύπαρξη επίπεδου πατώματος, άρα και έξτρα δυνατοτήτων μεταφοράς αντικειμένων.
Η πληροφόρηση του αναβάτη γίνεται μέσω ενός ευανάγνωστου LCD πίνακα οργάνων, που παραθέτει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με απλό και κατανοητό τρόπο, ώστε να μην χρειάζεται ο αναβάτης να παίρνει το βλέμμα του από το δρόμο. Δίπλα στο ντουλαπάκι που βρίσκεται στην ποδιά, υπάρχει άλλη μια θύρα USB, πιο εύκολα προσβάσιμη από αυτήν κάτω από τη σέλα, που φροντίζει για τη φόρτιση των ηλεκτρονικών συσκευών του αναβάτη.

Δυνατά δισκόφρενα με ABS από την Bosch

Το κομμάτι της ασφάλειας είναι με διαφορά το πιο σημαντικό στις καθημερινές μας μετακινήσεις και για αυτό η Kymco εφοδιάζει το People S 125 με δισκόφρενα 260mm και 240mm μπροστά και πίσω αντίστοιχα, πάνω στα οποία πιάνουν διπίστονες δαγκάνες μέσα με σωληνάκια υψηλής πιέσεως, ενώ η σύγχρονη και πανάλαφρη μονάδα ABS 9.1 της Bosch φροντίζει ώστε να μην μπλοκάρουν πουθενά οι τροχοί.
Όλο αυτό το πακέτο από την Kymco, που εστιάζει στην ασφάλεια και στην πρακτικότητα, έρχεται στην τιμή των 3.195 ευρώ.

Leasing
Autotriti.gr