Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Mitsubishi Attrage αποτελεί ένα μικρό, παγκόσμιο σεντάν, με στοιχεία τόσο από το πρωτότυπο G4, όσο και από το Mitsubishi Space Star.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Mitsubishi Attrage αποτελεί ένα μικρό, παγκόσμιο σεντάν, με στοιχεία τόσο από το πρωτότυπο G4, όσο και από το Mitsubishi Space Star.

Mitsubishi Attrage: Τo παγκόσμιο σεντάν

7.903 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2013)

H Mitsubishi παρουσίασε το Mitsubishi Attrage, ένα μικρό σεντάν, το οποίο βασίζεται στο πρωτότυπο μοντέλο G4 και είχαμε δει πρόσφατα στην έκθεση αυτοκινήτου της Μπανγκόκ.

Στα τέλη Μάρτη μας πρωτοσυστήθηκε μέσω… Μπανγκόγκ ένα νέο, μικρό και «παγκόσμιο» σεντάν, το πρωτότυπο G4, με κύρια γνωρίσματα του τις συμπαγείς διαστάσεις του, την πολύ καλή ευελιξία και χώρους, καθώς βέβαια και την εξαιρετική ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις.Όπως όλα δείχνουν, βρήκε το δρόμο για την παραγωγή, μετονομάστηκε σε «Attrage», διατηρώντας όμως όλα τα σχεδιαστικά γνωρίσματα του G4, με εξαίρεση κάποιες ανεπαίσθητες αλλαγές στα φωτιστικά σώματα και τη μάσκα. Επίσης παρόλο που βασίζεται στο νέο Mitsubishi Space Star και εφοδιάζεται με τον ίδιο κινητήρα, σχεδιαστικά διακρίνονται αισθητές διαφορές.Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ιδανική κατανομή βάρους, ενώ με μήκος 4.095 χλστ., το Attrage, στοχεύει στον καλύτερο δυνατό συνδυασμό πρακτικότητας και οικονομίας. Μπορεί να διαφοροποιούνται εν μέρει σχεδιαστικά με το Space Star, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν άλλα κοινά στοιχεία, όπως για παράδειγμα ο 1,2 λτ. κινητήρας με τον οποίο εφοδιάζονται αμφότερα. Το εν λόγω 3κύλινδρο μηχανικό σύνολο αποδίδει 80 ίππους και επιτυγχάνει μέση κατανάλωση της τάξης των 4,5 λτ./ 100 χλμ.Να σημειωθεί ότι το Mitsubishi Attrage παράγεται στην Ταϊλάνδη όπου και θα λανσαριστεί αρχικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr