Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

14 συλλήψεις νεαρών από την ΕΛ.ΑΣ - Οδηγούσαν χωρίς να έχουν δίπλωμα!

1.518 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2024)
14 συλλήψεις νεαρών από την ΕΛ.ΑΣ - Οδηγούσαν χωρίς να έχουν δίπλωμα!
3 Φωτογραφίες »

- Στα λιμανάκια και το σύνταγμα οι συλλήψεις.
- Στον εισαγγελέα και οι 14 νεαροί.
- Νωρίτερα είχαν συλληφθεί ακόμα 10 οδηγοί.
- Συνεχείς οι έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ.

Έλεγχοι σε λιμανάκια και Σύνταγμα

Σε 14 συλλήψεις νεαρών ατόμων που εντοπίστηκαν να οδηγούν χωρίς δίπλωμα οδήγησης προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε στα λιμανάκια και στο Σύνταγμα, βραδινές ώρες.

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ, πέντε Έλληνες και εννέα αλλοδαποί νεαροί, συνελήφθησαν βραδινές ώρες στη Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου (Λιμανάκια) και στη Λεωφ. Βασ. Αμαλίας (Σύνταγμα) να οδηγούν χωρίς την προβλεπόμενη άδεια οδήγησης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Σε ότι αφορά τα οχήματα, ακινητοποιήθηκαν.

Νωρίτερα είχαν συλληφθεί ακόμα 10 οδηγοί

Οι νέες συλλήψεις των νεαρών οδηγών, έρχονται να προστεθούν στις 10 συλλήψεις στις οποίες προχώρησαν πρόσφατα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, και πάλι μετά από ελέγχους στους δρόμους της πρωτεύουσας. Θυμίζουμε πως τρεις Έλληνες οδηγοί ηλικίας 28, 30 και 41 συνελήφθησαν όντας κατηγορούμενοι για επικίνδυνη οδήγηση. Στους οδηγούς επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 18.300 ευρώ, αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας του κάθε οχήματος και το δίπλωμα οδήγησης του κάθε οδηγού, ενώ τα αυτοκίνητά τους κατασχέθηκαν! 

Mercedes
Ford