Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Εικόνα αρχείου.

22χρονος έσυρε ιδιοκτήτρια βενζινάδικου για να μην πληρώσει

2.412 Επισκέψεις στο άρθρο (18/8/2021)

Σκηνή χολιγουντιανής ταινίας πραγματοποιήθηκε σε βενζινάδικο στη Μαγνησία, όταν μεθυσμένος 22χρονος οδηγός έσυρε με το αυτοκίνητό του την 65χρονη ιδιοκτήτρια του πρατηρίου υγρών καυσίμων, προκειμένου να μην πληρώσει το αντίτιμο της βενζίνης, που έβαλε!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν σε βενζινάδικο στον κόμβο του Βελεστίνου στη Μαγνησία, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα taxydromos.gr. Όπως λοιπόν γνωστοποιεί το ελληνικό Μέσο, πριν από λίγες ημέρες οδηγός αυτοκινήτου ηλικίας 22 ετών, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έσυρε με το όχημα στην άσφαλτο 65χρονη ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων, προκειμένου να μην πληρώσει το αντίτιμο της βενζίνης, που έβαλε.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Αφού λοιπόν ο νεαρός φούλαρε το αυτοκίνητό του με βενζίνη αξίας 40 ευρώ, όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει, αρνήθηκε και έβαλε μπροστά τον κινητήρα για να φύγει. Η γυναίκα προσπάθησε να τον εμποδίσει, βάζοντας τα χέρια της στα παράθυρα του οχήματος. Εκείνος όμως, ξεκίνησε με αποτέλεσμα να σέρνει τη γυναίκα στο οδόστρωμα για περίπου 5-6 μέτρα, ενώ στη συνέχεια σταμάτησε.
 
Οι υπόλοιποι οδηγοί που βρίσκονταν και εκείνοι στο βενζινάδικο ειδοποίησαν αμέσως τις αστυνομικές αρχές, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα έφθασε στο βενζινάδικο και ο γιος της ιδιοκτήτριας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 22χρονος οδηγούσε έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ πάνω από το επιτρεπτό όριο, όπως επίσης ότι ο νεαρός δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και οδηγούσε αυτοκίνητο, που ανήκει σε 24χρονη.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
TI YOKOHAMA AGORAZO