Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Ford θα επενδύσει 240 εκατ. ευρώ, στις εγκαταστάσεις της στο Dagenham της Βρετανίας, προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγή νέων «ultra» diesel μοτέρ.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Ford θα επενδύσει 240 εκατ. ευρώ, στις εγκαταστάσεις της στο Dagenham της Βρετανίας, προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγή νέων «ultra» diesel μοτέρ.

240 εκατ. ευρώ από τη Ford για νέα «καθαρά» diesel μοτέρ

2.884 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2014)

Η Ford επενδύει στο εργοστάσιό της στη Βρετανία 240 εκατ. ευρώ για την κατασκευή νέων diesel μοτέρ με πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων, καθώς και 1,9 δισ. ευρώ την ερχόμενη 5ετία σε υβριδικά & ηλεκτρικά μοντέλα.

Η Ford ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει το ποσό των 240 εκατ. ευρώ περίπου, στις εγκαταστάσεις της στο Dagenham της Βρετανίας, προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγή νέων πετρελαιοκινητήρων, οι οποίοι θα είναι «ultra», δηλαδή λιγότερο επιβαρυντικοί για το περιβάλλον, με χαμηλούς ρύπους CO2 και μικρή κατανάλωση.Σε πρώτη φάση, το εν λόγω εργοστάσιο θα κατασκευάζει diesel μοτέρ για επαγγελματικά οχήματα, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα επεκτείνει την παραγωγή του και σε πιο «καθαρούς» πετρελαιοκινητήρες για επιβατικά μοντέλα.Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Ford σχεδιάζει μέσα στα επόμενα χρόνια να επενδύσει πάνω από 1,9 δισ. ευρώ στη δημιουργία νέων μοντέλων με οικολογικό προσανατολισμό, δηλαδή υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα.Σημειωτέον τέλος, ότι η άμεση επένδυση των 240 εκατ. ευρώ της Ford στο Dagenham συνδράμει στη δημιουργία 300 και πλέον νέων θέσεων εργασίας στον κλάδο του αυτοκινήτου της εν λόγω εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Citroen