Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
26 μοντέλα της JLR τιμούν τη βασίλισσα Ελισάβετ!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

26 μοντέλα της JLR τιμούν τη βασίλισσα Ελισάβετ!

1.729 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2022)

Η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο και η Jaguar Land Rover παρατάσσει 26 μοναδικά αυτοκίνητα για χάρη της!

Τιμάει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ η JLR

Η Jaguar Land Rover συμμετέχει στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο τιμά τα 70 χρόνια της βασίλισσας στον θρόνο. Κατά τη διάρκεια λοιπόν των εορτασμών στις 5 Ιουνίου θα παρουσιαστούν τουλάχιστον 26 οχήματα του Ομίλου Jaguar Land Rover, με τη βρετανική μάρκα να τιμάει με αυτό τον τρόπο την βασίλισσα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πολλά Defender και μία ειδική E-Type

Μεταξύ των μοντέλων θα βρίσκονται τα ειδικά βασιλικά Land Rover Defender, όπως και μια σειρά από ιστορικές Jaguar E-Type. Μεταξύ αυτών θα υπάρχει και μία κατά παραγγελία E-Type του 1965 που πρόσφατα πέρασε από ανακατασκευή. Άλλα οχήματα που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα είναι μια Jaguar XKR από την ταινία Die Another Day του James Bond, καθώς και διάφορα Land Rover από τις ταινίες Skyfall και No Time To Die. Παρών θα είναι και το πρώτο Land Rover που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Άμστερνταμ το 1948, μία F-Pace και μία I-Pace από τη σειρά αγώνων E-Trophy.    

Θα παραδοθεί ειδικό Defender στον Ερυθρό Σταυρό

Από κει και πέρα η Land Rover θα δώσει στον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό ένα νέο Defender 130 για να υποστηρίξει τις δραστηριότητές του σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Το SUV θα τροποποιηθεί κατάλληλα για να εξυπηρετεί καλύτερα τον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό πριν τεθεί σε λειτουργία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
KIA VANS IAA