Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στον τελευταίο γύρο του φετινού WRC, στο Ράλι Ουαλίας, τρεις ομάδες ανταγωνίζονται για τη 2η θέση, καθώς την πρώτη την έχει ήδη καπαρώσει η Volkswagen Motorsport.

Στον τελευταίο γύρο του φετινού WRC, στο Ράλι Ουαλίας, τρεις ομάδες ανταγωνίζονται για τη 2η θέση, καθώς την πρώτη την έχει ήδη καπαρώσει η Volkswagen Motorsport.

3 «μνηστήρες» για τη 2η θέση του WRC

2.014 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2014)

Η Volkswagen Motorsport έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο στο φετινό WRC, αλλά στον τελευταίο αγώνα της Ουαλίας, οι Citroen Total Abu Dhabi, M-Sport και Hyundai Shell, θα παλέψουν για τη 2η θέση.

Μπορεί ο Sebastien Ogier και η ομάδα του, η Volkswagen Motorsport, να έχουν εξασφαλίσει ήδη τους τίτλους οδηγών και κατασκευαστών αντίστοιχα, όμως προχωρώντας προς τον τελικό αγώνα, αυτόν στην Ουαλία (13-16 Νοεμβρίου), παραμένει ανοιχτή η δεύτερη θέση, με τους «μνηστήρες» να είναι τρεις ομάδες.Προβάδισμα έχει η Citroen Total Abu Dhabi με 187 βαθμούς, για την οποία θα αγωνιστούν οι Mads Οstberg και Kris Meeke. Με 180 βαθμούς, ακολουθεί η ομάδα M-Sport με οδηγούς τους Mikko Hirvonen και Elfyn Evans, ενώ πιο πίσω βρίσκεται η ομάδα Hyundai Shell των Thierry Neuville και Juho Hanninen με 175 βαθμούς.Οποιοσδήποτε από τους πιο πάνω έξι οδηγούς νικήσει στο Ράλι Ουαλίας, θα χαρίσει στην ομάδα του τη 2η θέση στο φετινό πρωτάθλημα WRC, ενώ υπενθυμίζουμε πως η πρωταθλήτρια ομάδα της Volkswagen κυνηγά την 12η φετινή της νίκη, ώστε να έχει από μόνη της το ρεκόρ των περισσότερων νικών σε μία σεζόν, το οποίο μοιράζεται προς το παρόν με τη Citroen που το έχει επιτύχει στο παρελθόν δύο φορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Citroen