ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

30 αυτοκίνητα δώρισε ο Λεμπιδάκης στην ΕΛ.ΑΣ.

5.863 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2018)

Η οικογένεια Λεμπιδάκη δώρισε στην Ελληνική Αστυνομία 30 αυτοκίνητα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της υπηρεσίας στην Κρήτη.

Στη δωρεά 30 οχημάτων προς την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης προχώρησε η οικογένεια Λεμπιδάκη, ως ένα ευχαριστώ για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, έξι μήνες μετά την απαγωγή του. Το κόστος της δωρεάς ανήλθε, σύμφωνα με εκτιμήσεις, περίπου στις 650.000 ευρώ.
 

Πρόκειται για 12 περιπολικά και πολιτικά VW Golf, έξι Skoda Octavia, ένα Toyota Verso, δέκα Toyota Hilux και ένα μεταχειρισμένο Toyota Land Cruiser, με τα τελευταία να βοηθούν στις ανάγκες της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη λόγω και του δύσβατου των ορεινών και αγροτικών περιοχών. Σημειώνεται πως, δεν προσφέρονται πληροφορίες για τους κινητήρες των μοντέλων ωστόσο, οι πιθανές λύσεις για τα Golf είναι ο 1.000άρης TSI των 110 ίππων, ο 1.5 TSI με 130 και 150 άλογα και στα ντίζελ ο 1.600άρης TDI των 115 ίππων. Οι ίδιες επιλογές προσφέρονται και στην Skoda Octavia, μόνο που ο TSI 1,0 λτ. αποδίδει 116 άλογα, πλέον του δίλιτρου TDI κινητήρα σε δύο εκδόσεις ισχύος με 150 και 184 άλογα. Αναφορικά με τα Pick-Up της Toyota μόνη επιλογή είναι ο turbo ντίζελ χωρητικότητας 2,4 λτ. με 150 άλογα σε δικίνητη ή τετρακίνητη έκδοση. 

Τέλος, υπογραμμίζουμε πως, στην ειδική τελετή παράδοσης των 30 ολοκαίνουργιων οχημάτων στην ΕΛ.ΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης παρευρέθησαν μεταξύ άλλων η υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Όλγα Γεροβασίλη, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Κωσταντίνος Λαγουδάκης.

Hyundai
SKODA EXYPNES YPHRESIES