Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σε 90 διαστάσεις προσφέρεται το ελαστικό Kumho Solus HA31.

90 διαστάσεις για το all season ελαστικό της Kumho

2.101 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2018)

Πολυάριθμες νέες επιλογές διαστάσεων έχουν προστεθεί στη σειρά του τελευταίου all-season ελαστικού της Kumho, του Solus HA31, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 90.

Ο επίσημος διανομέας των ελαστικών Kumho στη χώρα μας «Αφοι Σαρακάκη» ανακοίνωσε πως η γκάμα των επιλογών για το ελαστικό Solus HA31 απαρτίζεται πλέον από 90 διαστάσεις. Αναλυτικότερα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, το εν λόγω ελαστικό έχει το ιδανικό σχέδιο προφίλ για οδηγούς με επιβατικά αυτοκίνητα και SUV που αναζητούν βέλτιστες επιδόσεις και αξιοπιστία σε όλους τους καιρούς.
 

Επιπλέον, διαθέτει πλευρικά κανάλια για βελτιωμένη απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα, τρισδιάστατες σχισμές (3D sipes) με κυψελοειδή δομή που υπόσχονται βέλτιστη πρόσφυση στο χιόνι, κατευθυντική χάραξη πέλματος με τεχνολογία S-SBR για εξαιρετική ισορροπία μεταξύ πρόσφυσης στο βρεγμένο, οικονομίας καυσίμου και συντελεστή φθοράς και ενισχυμένη κεντρική λωρίδα πέλματος και τακούνια για αποτελεσματικότερο φρενάρισμα.

Τέλος, σημειώνουμε πως το HA31 προσφέρεται σε διαστάσεις από 13 έως 18 ίντσες, ενώ οι πρόσφατες προσθήκες στη σειρά καλύπτουν τα περισσότερα SUV, καθώς επίσης και τα περισσότερα επιβατικά αυτοκίνητα. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως αντίθετα με τα αποκλειστικά χειμερινά ελαστικά, τα all-season κατασκευάζονται για χρήση όλο το χρόνο, επομένως η προμήθειά τους μπορεί να προσαρμόζεται άμεσα στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

ford
ΜΟΤΟ