Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην παραγωγή η Cadillac Converj

Στην παραγωγή η Cadillac Converj

(15/4/2009)

Τον περασμένο Ιανουάριο η Cadillac παρουσίασε στο διεθνές σαλόνι του Ντιτρόιτ την Converj. Τα πρωτότυπο κουπέ έγινε αντικείμενο θαυμασμού από το ευρύ κοινό και έτσι λίγους μήνες μετά οι ιθύνοντες της General Motors έδωσαν το «πράσινο» φως για να μπει στην παραγωγή.

Η Cadillac Converj βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα, Voltec, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί στο Chevrolet Volt. Με τον τρόπο αυτό οι υπεύθυνοι της General Motors θέλουν να δώσουν τις ευκαιρία στους υποψήφιους αγοραστές να προτιμήσουν ένα πολυτελές μοντέλο, αλλά σε πολύ πιο προσιτή τιμή. Το γεγονός ότι χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα με το Volt δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την μείωση του κόστους παραγωγής της Converj.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Βεβαίως για να προχωρήσει η παραγωγή της νέας Cadillac θα πρέπει να βρεθεί τα αναγκαία χρήματα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στον αμερικανικό Τύπο. Το ποσό δεν είναι ευκαταφρόνητο και πλέον οι άνθρωποι της General Motors βρίσκονται στην αναζήτηση των συγκεκριμένων πόρων για να βγει στην παραγωγή η Converj το 2011. Λέγεται, πάντως, πως το συγκεκριμένο μοντέλο ενδέχεται να έχει το ίδιο μηχανικό σύνολο με το Volt, αλλά με αλλαγές ρυθμίσεων η Cadillac θα αποδίδει καλύτερα από το αυτοκίνητο της Chevrolet.
Mercedes
VITO POSO KALO EINAI