Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O εντυπωσιακός σιδηροδρομικός σταθμός που θα εξυπηρετεί το μουσείο της Porsche

O εντυπωσιακός σιδηροδρομικός σταθμός που θα εξυπηρετεί το μουσείο της Porsche

O «σταθμός» της Porsche

(12/6/2009)

Μόλις πριν λίγες μέρες εγκαινιάστηκε σταθμός τρένου που θα εξυπηρετεί όσους θέλουν να επισκεφθούν το μουσείο της Porsche στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Το εντυπωσιακό μουσείο λοιπόν απέκτησε και έναν εξίσου εντυπωσιακό σταθμό που θα βρίσκεται πολύ κοντά του, ενώ ο σχεδιασμός και των δύο είναι παραπλήσιος.

Όταν δημιουργείς ένα από τα πιο εντυπωσιακά μουσεία στο χώρο της αυτοκίνησης, είναι εύλογο ότι θα πρέπει να προσφέρεις στους επισκέπτες σου και έναν εύκολο τρόπο μετάβασης σε αυτό. Ακριβώς έτσι σκέφτηκε και η Porsche και πολύ κοντά στο νέο της μουσείο στη Στουτγάρδη δημιούργησε έναν σταθμό τρένου που θα εξυπηρετεί τους επισκέπτες της. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του σταθμού πήραν περί τους 6 μήνες για να ολοκληρωθούν, αφού όλα έπρεπε να είναι σε απόλυτη αρμονία. Έτσι όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, το σχέδιο του κτιρίου του σταθμού ταιριάζει απόλυτα με αυτό του ίδιου του μουσείου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Για τα εγκαίνια του σταθμού η Porsche χρησιμοποίησε ένα τρένο διακοσμημένο με τα σήματα της, ενώ στο δεύτερο βαγόνι του βρίσκονταν μερικά μοντέλα της εταιρείας όπως η κλασική 356 Speedster καθώς και η νεότερη Panamera. Να θυμίσουμε ότι το μουσείο άνοιξε τις πύλες του στο κοινό στις 31 Ιανουαρίου 2009.
Mercedes
20YEARS BEST SELLERS