Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νούμερο στις πόρτες της GT2 του οίκου 9ff υποδηλώνει την υποδύναμη του μοντέλου.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νούμερο στις πόρτες της GT2 του οίκου 9ff υποδηλώνει την υποδύναμη του μοντέλου.

Ο 9ff «φτιάχνει» την GT2

(15/6/2009)

Ένας από τους διασημότερους βελτιωτικούς οίκος των μοντέλων της Porsche είναι ο 9ff. Αυτήν τη φορά επεμβαίνει στην GT2 και κάνει πάλι το θαύμα του, αφού ανεβάζει την ιπποδύναμη στους 850 ίππους και την αδρεναλίνη στα ύψη… Όσο για τις επιδόσεις; Αγωνιστικές.

Με ιπποδύναμη 530 ίππους, 0-100 χ.α.ω. σε 3,6 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 330 χ.α.ω. δεν μπορείς να πεις ότι είσαι και δυσαρεστημένος… Ακόμα και στην εργοστασιακή της εκδοχή η Porsche GT2 μπορεί να χαρακτηρισθεί ως το απόλυτο μηχάνημα οδηγικής ευχαρίστησης. Για κάποιους όμως αυτές οι επιδόσεις δεν είναι αρκετές και έτσι ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος 9ff που ειδικεύεται στα μοντέλα της Porsche «βάζει το χεράκι» του και μεταμορφώνει την GT2 ολοκληρωτικά.

Εκτός από τα μηχανικά μέρη, επεμβάσεις έχουν γίνει και στη σχεδίαση του μοντέλου.

Εκτός από τα μηχανικά μέρη, επεμβάσεις έχουν γίνει και στη σχεδίαση του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Επεμβαίνει στο σύστημα εισαγωγής και εξαγωγής, αλλάζει την χαρτογράφηση του κινητήρα, τοποθετεί μεγαλύτερες τουρμπίνες της Garret, βελτιώνει την αεροδυναμική σχεδίαση (φυσικά και υπόλοιπα μηχανικά μέρη όπως φρένα και αναρτήσεις) και η ιπποδύναμη εκτοξεύεται στους 850 ίππους ενώ η ροπή στα 920 Nm. Έτσι το 0-100 ολοκληρώνεται σε 3 δευτερόλεπτα, τα 200 χ.α.ω. σε 8,7 δλ., τα 300 χ.α.ω. σε 18,9 δλ., ενώ η τελική αγγίζει τα 382 χ.α.ω.! Όπως και να ’χει, τα νούμερα αυτά σε καθηλώνουν…
Mercedes
OPEL