Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Valentino Balboni δίπλα στη Gallardo που θα φέρει το όνομα του
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο Valentino Balboni δίπλα στη Gallardo που θα φέρει το όνομα του

Η «αντρική» Gallardo

(1/7/2009)

Η «Gallardo LP550-2 Valentino Balboni» θα είναι αποκλειστικά πισωκίνητη ενώ όπως είναι αναμενόμενο έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες μετατροπές για να υποστηριχθεί αυτή η αλλαγή. Κι αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο Valentino Balboni, πρόκειται για τον επίσημο δοκιμαστή της εταιρείας.

Ειδική έκδοση της Gallardo, η οποία μάλιστα θα αποτελεί και φόρο τιμής στον επίσημο δοκιμαστή της τον Valentino Balboni ανακοίνωσε η Ιταλική φίρμα. Η «Gallardo LP550-2 Valentino Balboni» θα είναι αποκλειστικά πισωκίνητη (κάτι που έχουμε καιρό να δούμε σε μοντέλο της φίρμας), ενώ για να ανταπεξέλθει η Lamborghini στην αλλαγή αυτή και να κρατηθεί η οδική συμπεριφορά στα γνωστά κορυφαία επίπεδα οι αλλαγές είναι αρκετές. Βελτιωμένα λοιπόν είναι τα αμορτισέρ και τα ελατήρια οι αντιστρεπτικές, καθώς και η αεροδυναμική (βλέπε εμπρός προφυλακτήρα). Το ESP έχει νέες ρυθμίσεις αφού στη λειτουργία Corsa αφήνει το πίσω μέρος να γλιστρήσει περισσότερο, ενώ συνολικά η συγκεκριμένη έκδοση θα ζυγίζει 30 κιλά λιγότερο (1.380 κιλά).

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες δερμάτινες επενδύσεις ενώ την παράσταση κλέβει ο λεβιές των ταχυτήτων με το χαρακτηριστικό «χτένι»

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες δερμάτινες επενδύσεις ενώ την παράσταση κλέβει ο λεβιές των ταχυτήτων με το χαρακτηριστικό «χτένι»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο Valentino Balboni που από το 1973 κάνει τη δουλειά που θα θέλαμε να κάνουμε όλοι, έχει πλέον αποσυρθεί και ενεργεί ως «πρεσβευτής» της εταιρείας. Το όνομα του πάντως θα υπάρχει τόσο στο εξωτερικό του οχήματος όσο και στο εσωτερικό, μαζί με τον συγκεκριμένο αριθμό παραγωγής του μοντέλου.
Το χαρακτηριστικό χρώμα είναι το πορτοκαλί της φωτογραφίας (θα διατίθεται συνολικά σε 8 χρώματα), ενώ οι δαγκάνες των φρένων θα μπορούν να βαφτούν σε μαύρο, πορτοκαλί ή κίτρινο χρώμα. Τέλος, εκτός των νέων χρωματισμών στις δερμάτινες επενδύσεις του εσωτερικού, θα υπάρχει και κάμερα οπισθοπορείας.
Ο κινητήρας θα αποδίδει 550 ίππους ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς (έτσι εξηγούνται και τα χαρακτηριστικά του ονόματος LP550-2), ενώ οι επιδόσεις είναι τα 3,9 δλ. για τα 0-100 χ.α.ω. και τα 320 χ.α.ω. τελικής ταχύτητας. Θα κατασκευαστούν μόλις 250 κομμάτια, και η τιμή θα ξεκινά από τις 162.000 € στην Ιταλία.
Hyundai
SEAT XENOIASTOI