Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σε αγωνιστικό επίπεδο GT3 θα διατίθεται η Gallardo

Σε αγωνιστικό επίπεδο GT3 θα διατίθεται η Gallardo

Αγωνιστική έκδοση για τη Gallardo

(21/7/2009)

Οι Ferrari και οι Lamborghini είναι ιταλικά υπεραυτοκίνητα, με απίστευτες επιδόσεις, και απίστευτες ικανότητες στο δρόμο. Αλλά το πώς, ο κάθε κατασκευαστής, φτάνει σε αυτό το σημείο, διαφέρει πολύ. Ενώ οι Ferrari είναι πακτωμένες σε αγωνιστική τεχνολογία, οι Lambos δε συμμετέχουν σε αγώνες.

Έτσι, για αυτές υπάρχει η Reiter Engineering. Πρόκειται για μία γερμανική τεχνική εταιρεία η οποία για χρόνια ειδικεύεται στην μετατροπή συμβατικών Lamborghini σε εκδόσεις με αγωνιστικά χαρακτηριστικά, πάντα με μεγάλο βαθμό επιτυχίας. Ειδικά στην κλάση GT3, στην οποία όλες οι Lambo που έχουν αναβαθμιστεί από τη Reiter έχουν καταφέρει να κερδίσουν πολλούς τίτλους παγκοσμίως. Τώρα, πλέον, η νεότερη δημιουργία της Reiter, σε σπεκ GT3 είναι έτοιμη να αρχίζει να δέχεται παραγγελίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η έκδοση αυτή βασίζεται στην Gallardo LP560-4, την οποία η Reiter μετέτρεψε σε έναν ελαφρύ πύραυλο εδάφους. Το V10 μοτέρ των 5,2 λίτρων έχει αναβαθμιστεί σε επίπεδο GT3, ενώ το ελαφρύ αλουμινένιο σασί, έχει στοιχεία από ανθρακονήματα, τα οποία κρατάνε το βάρος χαμηλά, μόλις στα 1.190 κιλά. Η αρνητική άντοση έχει βελτιστοποιηθεί, οι χρόνοι αλλαγής ταχυτήτων έχουν πέσει στο μισό και η κατανομή βάρους ανάμεσα στους άξονες έχει εξιδανικευτεί. Εάν κάποιος θελήσει να αναβαθμιστεί σε επίπεδο GT2, μπορεί να παραγγείλει το επιπλέον πακέτο για 30.000 ευρώ. Με την υποσημείωση ότι πρέπει πρώτα να έχει καταβάλει 265.00 ευρώ για να πάρει το βασικό πακέτο GT3.
Hyundai
Autotriti.gr