Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η έκδοση ELLE της Lancia Ypsilon προορίζεται να τραβήξει το γυναικείο φύλο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η έκδοση ELLE της Lancia Ypsilon προορίζεται να τραβήξει το γυναικείο φύλο.

Η Lancia Ypsilon ELLE

(11/9/2009)

Μια ακόμη συλλεκτική έκδοση ανακοίνωσε ο ιταλικός οίκος για τη Lancia Ypsilon. Αυτήν τη φορά το μικρό του μοντέλο φέρει το ακρωνύμιο ELLE μετά το όνομά του και απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό. Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, η εμφάνισή του αναμένεται να τραβήξει το γυναικείο φύλο.

Η Lancia μας έχει συνηθίσει σε αυτού του είδους τις συλλεκτικές εκδόσεις, ειδικά μάλιστα για την Ypsilon. Οι δεσμοί της με τον κόσμο της μόδας είναι αναμφίβολοι. Η προηγούμενη για παράδειγμα συνεργασία της ήταν με την Versus (του ομίλου Versace), ενός οίκου που αποτελεί συνώνυμο της νεανικότητας, της αυθεντικότητας και του στυλ Versace.

Αλλαγές δεν υπάρχουν στα μηχανικά μέρη παρά μόνο στην εμφάνιση.

Αλλαγές δεν υπάρχουν στα μηχανικά μέρη παρά μόνο στην εμφάνιση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η τελευταία λοιπόν συνεργασία της Lancia είναι με την ELLE, παγκοσμίως μία φίρμα που θέτει της τάσεις της μόδας στο γυναικείο κοινό και αποτελεί συνώνυμο της μοντέρνας θηλυκότητας.
&&&&Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη του μοντέλου αλλαγές δεν έχουν γίνει, αρκετές όμως είναι στιλιστικές αλλαγές. Για παράδειγμα, η εξωτερική βαφή φέρει μια ειδική μεταλλική ροζέ απόχρωση, ενώ η γρίλια στη μάσκα, τα χερούλια των θυρών και η οριζόντια λωρίδα στον προφυλακτήρα πίσω είναι χρωμιομένα. Επιπλέον, στην ίδια απόχρωση με το αμάξωμα είναι και οι 16άρες ζάντες αλουμινίου (φέρουν μάλιστα και το λογότυπο της ELLE), ενώ, τέλος, στο εσωτερικό, τα μοβ δερμάτινα καθίσματα από αλκαντάρα, τα βελούδινα πατάκια και οι καλλιτεχνικές πινελιές στο ταμπλό και τα πλαϊνά των θυρών συμπληρώνουν την όλη μοντέρνα εικόνα.
Toyota
Citroen