Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αποχωρούν Briatore-Symonds

Αποχωρούν Briatore-Symonds

(17/9/2009)

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ING Renault F1 Team ο Flavio Briatore και ο Pat Symonds αποχωρούν από την γαλλική ομάδα ενώ η Renault δεν θα προβεί σε κάποιο σχόλιο μέχρι την ακρόαση της υπόθεσης από την FIA στο Παρίσι την ερχόμενη Δευτέρα για το εσκεμμένο ατύχημα του Nelson Piquet.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

«Η ING Renault F1 Team δεν θα αμφισβητήσει τους πρόσφατους ισχυρισμούς της FIA σχετικά με το Grand Prix της Σιγκαπούρης του 2008.» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
«Επιθυμεί επίσης να δηλώσει ότι ο διευθυντής, Flavio Briatore, και ο εκτελεστικός διευθυντής μηχανικής, Pat Symonds, αφήνουν την ομάδα. Πριν από την ακροαματική διαδικασία μπροστά στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο Παρίσι στις 21 Σεπτεμβρίου του 2009, η ομάδα δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια».

H Renault προέβη σε αυτή την κίνηση ώστε να παραστεί στο Παρίσι με ελαφρυντικό την αποχώρηση ή την απόλυση των δύο συγκεκριμένων προσώπων. Έτσι πιθανότητα η γαλλική ομάδα να δεχθεί μόνο κάποιο μικρό χρηματικό πρόστιμο ή κάποιο μικρό χρονικό αποκλεισμό. Σίγουρα ευνοημένος της υπόθεσης αυτής είναι ο Nelson Piquet ο οποίος που παρόλο κινδυνεύει και αυτός να τιμωρηθεί από τη FIA κατάφερε να «διώξει» τον Briatore.
Hyundai
NISSAN