Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To ηλεκτροκίνητο μίνι της REVA, έχει αυτονομία μέχρι 200 χιλιόμετρα!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To ηλεκτροκίνητο μίνι της REVA, έχει αυτονομία μέχρι 200 χιλιόμετρα!

Ηλεκτρικό όχημα από τη REVA

(18/9/2009)

Όταν ακούς για ηλεκτρικά οχήματα, υποθέτεις συνήθως ότι γίνεται λόγος για μοντέλα που θα παρουσιαστούν στο μέλλον και δεν υπάρχουν ακόμη για να αγοράσεις. Αυτό όμως δεν ισχύει πάντα, αφού υπάρχουν κάποια που διατίθενται ήδη στο κοινό. Ένα από αυτά το NXG της REVA.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το NXG της REVA μοιάζει σαν ένα πρωτότυπο όχημα που αν βγει ποτέ στην παραγωγή, αυτό θα είναι στο μακρύ μέλλον. Φταίει η αρκετά φουτουριστική του εμφάνιση… Ωστόσο, το NXG αναμένεται να βγει στην παραγωγή σχεδόν άμεσα και συγκεκριμένα μέσα στο 2010.

Φουτουριστική η σχεδίασή του. Στο εσωτερικό θα χωρέσουν μέχρι και 4 επιβάτες.

Φουτουριστική η σχεδίασή του. Στο εσωτερικό θα χωρέσουν μέχρι και 4 επιβάτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα, με συμπαγείς διαστάσεις, κατάλληλο για την κίνηση μέσα στην πόλη. Στο εσωτερικό, το οποίο διακρίνεται για τη μοντέρνα σχεδίασή του, θα χωρέσουν 4 επιβάτες, ενώ ικανοποιητικός κρίνεται ο εξοπλισμός, αφού διαθέτει μεταξύ άλλων ηχοσύστημα με 4 ηχεία, A/C, πλευρικούς αερόσακους, σύστημα keyless entry και κάμερα οπισθοπορείας.
Τέλος, αναφορικά με τις επιδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 130 χ.α.ω., ενώ η αυτονομία (πλήρη φόρτιση) στα 200 χιλιόμετρα. Για να φορτίσουν οι μπαταρίες λιθίου στο 100% της απόδοσής του χρειάζονται 9 ώρες, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα ταχείας μερικής φόρτισης, η οποία διαρκεί 90 λεπτά. Στη Γερμανία η τιμή του μοντέλου ανέρχεται στα 23.000 ευρώ.
FORD
skoda