Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Fernando Alonso

Fernando Alonso

Κλήθηκε ο Alonso

(21/9/2009)

Έκπληκτος, ο Fernando Alonso κλήθηκε στην έκτακτη συνέλευση του παγκοσμίου συμβουλίου της FIA για το σκάνδαλο «crashgate» που εμπλέκει τους Flavio Briatore και Pat Symonds. Ο Ισπανός αν και ωφελημένος του γεγονότος δεν πίστευε ότι μπορεί να ανακατευτεί το όνομά του στο σκάνδαλο.

Την περασμένη Παρασκευή σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων Guardian και Mirror ο Fernando Alonso κλήθηκε στη συνέλευση του παγκοσμίου συμβουλίου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μαζί του κλήθηκε και ο Flavio Briatore ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο Παρίσι δε θα παρευρεθεί ο Pat Symonds o οποίος δεν κλήθηκε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Φήμες θέλουν τον Briatore να κινδυνεύει έως και με ισόβιο αποκλεισμό από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ενώ δεν θα μείνει δίχως ποινή ούτε ο Nelson Piquet. H συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα και σίγουρα τα συμπεράσματα της θα είναι άκρως καθοριστικά για την μέλλον τόσο της ομάδας της Renault όσο και των ανθρώπων της.

Τέλος ήδη η διαδοχολογία έχει ήδη ξεκινήσει στη γαλλική ομάδα και το όνομα που παίζει πιο πολύ είναι αυτό του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, Alain Prost.
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
EURONCAP MAXUS