Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Lancia στη… θάλασσα

H Lancia στη… θάλασσα

(25/9/2009)

Στις 7 Σεπτεμβρίου, το πρώτο ταχύπλοο σκάφος της Lancia παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην πόλη της Βενετίας, μια πόλη όπου τα αυτοκίνητα και οι δρόμοι έχουν αντικατασταθεί από σκάφη και κανάλια - ή lance όπως τα ονομάζουν οι ντόπιοι κάτοικοι.

&&&& &&&& Η σχέση της Lancia με τη θάλασσα μετράει πολλά χρόνια και περιλαμβάνει ιστιοπλοϊκά σκάφη καθώς και ταχύπλοα. Από τα ταχύπλοα σκάφη Flaminia Class της δεκαετίας του 60 μέχρι το Monaco Classic Week φέτος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Η περίσταση που επιλέχθηκε για αυτή την παρουσίαση ήταν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου η Lancia είναι κύριος χορηγός. Ενώ τα αυτοκίνητα της Lancia μετέφεραν διασημότητες από και προς το Palazzo del Cinema, το Lancia Powerboat μετέφερε δεκάδες άλλες διασημότητες από και προς τις αποβάθρες του ξενοδοχείου Excelsior.

Το νέο σκάφος είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας τεσσάρων ιταλικών εταιριών, η κάθε μια εκ των οποίων είναι πρωτοπόρος στον τομέα της. Η Sacs που κατασκευάζει φουσκωτά σκάφη, η FPT (Fiat Powertrain Technologies) που ανήκει στον όμιλο Fiat Group και κατασκευάζει κινητήρες ανάμεσα στους καλύτερους του είδους τους και συστήματα μετάδοσης, και η Martini, παραδοσιακός συνέταιρος της Lancia στον τομέα των αγώνων και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
TI YOKOHAMA AGORAZO
VW